DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:44

Mobile Legends Global Sıralamaya Nasıl Girilir?

Mobile Legends Global Sıralamaya Nasıl Girilir?

Çin yapımı en çok tercih edilen oyunlardan bir tanesi olan Mobile Legends, tüm dünyada popülerliğini koruyan evrensel bir oyundur. Oyunun tüm dünyada kabul görmesi ve ülkemizde de bu denli popüler olmasının nedenlerinden ilki kaliteli ekran görüntü ve grafikleridir. Bunun haricinde oyunun cihazda çok fazla yer kaplamaması ve sürekli olarak güncelleştirme alması onu ulusal alanda da popüler yapmaktadır. Oyunculara “Mobile Legends oyununda oyun içi hatalar oldukça az eğer hata çıkarsa da yapımcı Moonton hemen müdahale eder ve problemi çözer” algısını yaratmak oldukça önemlidir.  Oyunun tüm dünyada popüler olması oyuncuları da dünyaya açılmaya sevk etmektedir. Oyuncular devamlı olarak birbirlerine Mobile Legends Global Sıralamaya Nasıl Girilir? sorusunu yöneltmektedir. Mobile Legends oyununda global sıralamaya girmek için izlenmesi gereken bazı adımlar dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır.

Mobile Legends Global Sıralamaya Girme İpuçları

  1. Bu işlem yerel sıralamalar sonrasında gerçekleştirilmektedir.
  2. Bu yüzden konum Hizmetlerinden bu özellik aktif edilmelidir.
  3. Yerel puanınızın yetkinliğine göre global sıralamadaki yeriniz belli olmaktadır.
  4. Gelişmiş sıralamalar bölge ve ülkeye göre farklılık gösterebilmektedir.
  5. Oyuncular global sıralamada pazartesi günü yerel saat ile 05:00’da Kahraman Puanı ile ödüllendirilmektedir.
  6. Oyuncuya verilen bu puan global sıralamada da oldukça önemlidir.
  7. Bu liste her ay yenilenmektedir.
  8. Oyuncunun global sıralamada yer alması için uyması gereken ilk koşul konum servislerinden o listeye girebilmek için aktif hale getirebilmektedir.
  9. Sonrasında kahraman puanı alabilmek oyuncuyu global sıralamaya sokmaya fayda sağlayacaktır.

Görüldüğü üzere Mobile Legends Global Sıralamaya Girme İpuçları oldukça basittir. Bu onursal puan ve kahraman puanı oyunculara global sıralamaya girmelerinde yardım etmektedir. Ancak unutulmamalıdır ki bu sıralama her ay yenilenmektedir. Oyuncuların profillerinde de yayınlayabildikleri bu unvanlar ve sıralamalar onların ulusal alanda da tanınmalarına fayda sağlamaktadır. Ülkemizden birçok pro oyuncunun bu alanda özel olarak çabaladığı ve global listeye girmek için gereken koşulları sağlamaya uğraştıkları bilinmektedir. Siz de yukarıda belirtilen adımları uygulayarak global sıralamada kendinize yer bulma fırsatına erişebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER