DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:35:53

Mobile Legends Hanzo Nasıl Oynanır

Mobile Legends Hanzo Nasıl Oynanır

Çıkış tarihinden bu yana oldukça büyük başarılara imza atan Mobile Legends oyunu mobil piyasasının vazgeçilmezi olmayı başarmıştır. Mobil cihazlarda bulunan oyuncular kaliteli bir MMORPG yapımının bulunmamasından dolayı yakınmaktaydı. Ta ki bu yapımın ortaya çıkmasına kadar.

Mobile Legends oyunun tam adı Mobile Legends: Bang Bang şekildedir. Oyuncular genellikle bu oyunun ismini söylemeye üşendiğinden dolayı kısaltılmış olan MLBB şeklini kullanmaktadır.

Bu oyun içinde birbirinden farklı birçok karakter bulunmaktadır. Bu karakterlerin her biri oldukça farklı özelliklere sahiptir. Farklılıkları yalnızca özellikleri ile sınırlı değildir. Aynı zamanda her bir karakterin kendisine has bir oynanış tarzı da bulunmaktadır.

Bu çeşitlilik oyuncuların oldukça fazla hoşuna gitmektedir. Bu çeşitlilik sayesinde herkes kendisine göre bir karakter bulmayı başarmaktadır. Kimi oyuncular kendilerini nişancı karakterler seçmektedir, kimileri destek karakterleri kimileri ormancı ve kimileri de tank karakterleri seçmektedir.

Bu aşamada oyuncular olabildiğince özgür bırakılmış durumdadır. Dileyen oyuncular diledikleri karakterleri seçmekte ve oynamaktadır. Mobile Legends Hanzo Nasıl Oynanır başlıklı yazımızda oldukça merak edilen Hanzo karakterinin oynanış biçimi anlatılacaktır. Bir sonraki başlıkta bulunan maddelere göz atarak karakterin temel olarak oynanış tarzı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Mobile Legends Hanzo Oynanış

Mobile Legends oyunun indiren oyuncular karakter çeşitliliğinden dolayı son derece memnundur. Hazırlanan bu yazıda siz değerli oyuncular için Mobile Legends Hanzo Oynanış hakkında bilgilendirmeler yapılacaktır. Aşağıdaki maddeleri dikkate alırsanız Hanzo karakterini çok daha rahat oynayabilirsiniz:

  • Ame No Habakiri adında bir adet pasif yeteneği bulunan bu karakter bu özelliği sayesinde ölen rakiplerin ruhlarını emerek İblis kanı kasabilmektedir.
  • İblis Festivali yeteneği sayesinde rakiplerine acımasız bir saldırı düzenler ve 500 Gerçek hasar vermeyi başarır. Bu özellik 5 adet temel saldırıdan sonra açılmaktadır.
  • Ninjutsu: Ruh Celladı yeteneği sayesinde 160 fiziksel hasar verir. Daha sonra her 1 milisaniyede 80 fiziksel hazar verir. Bu hasarı sonucunda rakiplerini yavaşlatır. Bu yeteneği sayesinde hem kaçabilir hem de hasar verbilir.
  • Çukur Ninjası yeteneği sayesinde hem saldırı hem de hareket hızı kazanmaktadır.

Yukarıdaki maddeleri dikkate alarak çok daha iyi bir oynanış sergileyebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER