DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:38

Mobile Legends Kahraman Parçası Nasıl Alınır?

Mobile Legends Kahraman Parçası Nasıl Alınır?

Mobile Legends oyunu sürekli olarak kendini geliştirmesi ve resmi ana sayfasını çok iyi kullanmasıyla öne çıkmaktadır. Oyun yapımcıları promosyon kodları, redeem kodları ve şafak elmasları gibi harcanabilir oyun içi değerler yaratarak oyunculara adeta bu bağlamda çeşitli sürprizler sunmaktadır. Bu da oyunu bir oyun olmanın ötesine oynayanlar için keyif haline getirmektedir. Oyuncular mağazadan oyun içi kullanılabilir paralarını harcayarak çeşitli meteryaller satın alabilmekte ve parayı bu mağazada doyasıya harcayabilmektedir. Oyuncuların bu elmasları en çok harcadıkları alan ise kuşkusuz her biri farklı özelliklere sahip olan karakterlerdir. Oyun içi mağazada her karakteri para verip alabilmek mümkün değildir. Bu mağazada belirli zaman aralıklarında güncelleştirmeler yapılmakta ve karakterler değiştirilmektedir. Parça mağazasında bulunan bu karakterlerin değişmesi ve belli aralıklarla nadir karakterlerin gelmesi de oyuncuların onu sürekli takip etmesini bir nevi zorunlu kılmaktadır. Peki, Mobile Legends Kahraman Parçası Nasıl Alınır? Bunun için mağazayı hangi saatlerde kontrol etmek gerekmektedir. Bunun için sitenin resmi sayfasında verilen promosyon kodlarını kullanabilirsiniz. Ya da herhangi bir şekilde kod edinerek bunu bozdurup elmasa çevirebilir ve mağazadan kahraman parçası satın alabilirsiniz.

Mobile Legends Kahraman Parçası Almak

  1. İlk olarak oyun yapımcısı Moonton sitesine gidilir.
  2. Alınan kod buradan bozdurulur ve oyun açılır
  3. Açılan oyunda mesaj kutusuna gidilerek elmaslar toplanır.
  4. Sonrasında mağazaya giderek bulunan parçalardan istenenler seçilir.
  5. Kahraman parçası almak için elmasa ihtiyacınız vardır.
  6. Bozdurduğunuz elmas karşılığı olan parçaları mağazadan satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
  7. Bu işlem sonrası AL dediğinizde kahraman parçası hesaba tanımlanacak ve ilgili tutar kadar elmas bakiyeniz azalacaktır.
  8. Sonrasında bu işlemi tekrarlayarak kahraman parçası alabilirsiniz.

Eğer almak istediğiniz parça mağazada yoksa bunun için yapılacak bir şey maalesef yoktur. Çünkü oyun algoritması belirli tarihlerde belirli düzenlemeler yaparak kahraman parçalarını öne çıkarmaktadır. Bu yüzden istediğiniz parça mağazada yoksa Mobile Legends Kahraman Parçası Almak için beklemeleri gerekecektir. Siz de yukarıdaki adımları uygulayarak Mobile Legends oyun içinden kahraman parçalarınızı kolayca koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER