DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:13

Mobile Legends Nasıl Oynanır?

Mobile Legends 5'er kişilik seviyelerine göre oluşturulmuş 2 takımla oynanan bir MOBA oyunudur. Oyun alt üst ve orta koridor olmak üzere 3 koridordan oluşmaktadır her koridorda 3 tane kule ve bir de ana kuleniz bulunmaktadır. oyunun amacı ana kuleyi düşürüp zafer elde etmektir. Oyunda belli aralıklarla 3'er dost ve düşman minyonları koridorlardan gönderilir. Ayrıca oyunda orman ve orman canavarları da bulunuyor bunlar blue, red, yengeç, lord ve kaplumbağadır. Oyuncular bu orman canavarları ve minyonları öldürerek rakipleri ile gold farkını açarak kazanma şanslarını artırabilirler. Oyuncular orman canavarları ve minyonlardan kazandıkları goldlarla item satin alip güçlenir. bu itemler farklı özellikler gösterip kahramanları güçlendirirler. Mobile Legends oyununda zafer elde etmek için düşman kahramanları öldürüp kuleleri yok etmelisiniz.

Mobile Legends'te Kaç Kahraman Vardır

Mobile Legends oyununda yaklaşık olarak 100 kahraman bulunmaktadır bunlar tank, nişancı, savaşçı, suikastçı ve destekten oluşmaktadır her kahramanın birbirinden farklı özellikleri ve güçleri bulunmakla beraber 3 farklı özelliği bir de pasifi bulunmaktadır. Bu özellikleri kullanmak için her kahraman ve özelliği için belli bekleme süreleri vardır. Bekleme süreleri dolmadan bu özellikleri kullanılamaz.

Mobile Legends'te Hangi Modlar Bulunmaktadır?

Mobile Legends oyununda klasik, sıralı, kulüp ve özel modlardan oluşmaktadır. Klasik mod oynarken yıldız kaybı yaşamazsınız genellikle kahraman denemeleri bu modda yapılır. Kulüp modu tek koridordan oluşan oyunun eğlence modudur. Sıralı modda ise lig atlamak için oynanır her galibiyette bir yıldız kazanılıp kaybedilen mücadelelerden ise bir yıldız kaybedilir. Özel modda ise arkadaşlarınla vs'ler atabilirsiniz

Mobile Legends'te İtemleri Nelerdir?

Mobile Legends oyununda her oyuncu kazandığı goldlarla oynadığı kahramana item satın alabilmektedir. Bu itemler her kahraman türü için farklıdır. büyücüler için büyü itemleri tanklar için tank itemleri ormancılar için orman itemleri ve nişancılar için nişancı itemleri vardır.

Mobile Legends'te Hangi Ligler Vardır?

Mobile Legends düşükten yükseğe savaşçı, elit, usta, büyük usta, epik, efsane, mistik ve efsanevi başarı olarak sıralanmaktadır. Lig atlamak için sıralı modda oyunlar kazanarak yıldız kazanmanız gerekmektedir. Kazandığınız her oyun için bir yıldız kazanıp kaybettiğinizde de bir yıldız kaybedersiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER