DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:34

Mobile Legends Oyun İçi İndirme Sorunu

Mobile Legends Oyun İçi İndirme Sorunu

Mobile Legends, cep telefonları ve tabletlere kolayca indirilebilmektedir. Oyunu indirirken hücresel veriyi değil de wireless bağlantısını kullanmanız da hem oyunun hızlı yüklenmesine hem de kendi internetinizin bitmemesine sebep olacaktır. Oyunu wireless bağlantısı üzerinden indirme işlemi yaparken internetin kesilmesi bazı durumlarda problemlere neden olabilmektedir. Bu oyun içi eksik dosya hatası verebilir. Bu yüzden wireless bağlantınızı kontrol ederek indirme işlemi yapmanız önerilmektedir. Eğer indirme sırasında bağlantı koparsa ya da yarıda kesilerek devam ederse bu soruna neden olabilmektedir. Ancak oyunda farklı bir problem vardır ki o da can sıkıcı durumlara neden olabilmektedir. Mobile Legends Oyun İçi İndirme Sorunu oyuncuların oyunu oynarken oynadıkları ve karşılaştıkları bir problemdir.

Mobile Legends Oyun İçi İndirme Sorunu Nasıl Çözülür?

  1. Bu sorunun sebeplerinden bir tanesi telefonun güncelleme almayı durdurmuş olması olabilir.
  2. Bunun için telefon ayarlarından güncelleştirmeler sekmesine giderek MLBB simgesi bulunmalı ve güncelleştirmeler manuel olarak yüklenmelidir.
  3. Bu işlem sonrası oyuna girdiğinizde oyun içinde karşılaşılan güncelleştirme sorunu ortadan kalkacak ve oyun hesabınız güncelleştirme almaya devam edecektir.
  4. Bunun haricinde internet bağlantınızın sağlam olduğunu kontrol etmenizde de fayda vardır. Çünkü telefon internete bağlı olsa dahi bağlantı sürekli kopuyorsa indirme işlemi gerçekleşmeyecektir.
  5. Oldukça sık karşılaşılan problemlerden bir diğeri de telefon hafıza problemidir. Bu her ne kadar ne alakası var gibi düşünenler olsa da önemli bir sorundur.
  6. Oyun için gelen güncelleştirmenin boyutu üzerinde yazmaktadır. Ancak bu boyut kadar telefonda boş alan yoksa internet bağlantısı olsa ve başka hiçbir problem olmasa dahi oyun yer olmadığından indirme işlemi yapılamamaktadır.
  7. Telefonunuzdan herhangi bir uygulama ya da dosya silerek oyun içinde gerekli olan dosya boyutu kadar yer açarsanız ve telefonu tekrar başlatıp oyunu açarsanız güncelleştirme oyun açıldığı gibi otomatik olarak başlayacaktır.

Görüldüğü üzere oyun içi indirme sorunu farklı sebeplerden kaynaklanabilmektedir. Yukarıdaki adımlar ise Mobile Legends Oyun İçi İndirme Sorunu Nasıl Çözülür? sorusunu yönelten oyuncuların yapmaları gereken işlemlerdir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER