DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:39

Mobile Legends Oyundan Nasıl Çıkılır

Mobile Legends Oyundan Nasıl Çıkılır

Çin yapımı en güzel oyunlardan bir tanesi olan Mobile Legends bilindiği üzere sadece telefon ve tablet üzerinden oynanabilmektedir. Oyun Google PlayStore, AppStore ve Smurf üzerinden kolayca indirilebilirken herhangi bir ücret de talep edilmemektedir. Oyunu oynayan kişilerin merak ettikleri ya da ekipten destek almak istedikleri konular genel olarak anında cevaplanmaktadır. Oyuncuların en çok korktukları konuların başında ise hesaplarının çalınması ya da banlanması gelmektedir. Nedendir bilinmez bu 2 konu oyuncuların sıklıkla cevabını arattıkları soruların başında gelmektedir. Özellikle misafir olarak oturum açıldığında oyuncular hesaplarının çalınma ihtimaline karşı dikkatli olmak zorundadır. Bilindiği üzere Mobile Legends emülatör üzerinden bilgisayardan da oynanabilmektedir. Örneğin kişi internet kafeden ya da herhangi kendisine ait olmayan bir cihazdan giriş yaptığında aklına ilk olarak Mobile Legends Oyundan Nasıl Çıkılır sorusu gelmektedir. Bu işlem yapılmadan cihazdan ayrılırsanız oyun hesabınız kötü niyetli kişilerce ele geçirilebilmektedir. Bu yüzden eğer kendinize ait bir cihaz değilse ya da cihazınızı birisine verecekseniz ve bu kişi çok fazla güven vermiyorsa mutlaka oyundan çıkış yapmanız önerilmektedir.

Mobile Legends Oyundan Çıkmak

  1. İlk olarak Mobile Legends oyunu açılarak ayarlar kısmına girilir.
  2. Buradan hesap ayarlarına giriş yapılır.
  3. Bu kısımda Twitter, Facebook ve Gmail gibi çeşitli mail adresleriniz görünmektedir.
  4. Mobile Legends hesabınıza bağlı olmayan hesaplar burada gözükmezler.
  5. Burada isterseniz bağlı hesaplardan istediğinize tıklayarak çıkış yapabilir isterseniz de oyundan tüm hesapla çıkış yapabilirsiniz.
  6. Eğer hesabınızdan tamamen çıkış yapmak istiyorsanız bunun için sayfayı en alta kaydırarak gelen ekrandan “çıkış yap” sekmesine tıklamanız gerekmektedir.
  7. Bu sekmeye tıkladığınızda bağlı hesaplardan çıkış otomatik olarak gerçekleşecektir. “other platform account” olarak gelen kısmı direkt geçerek en alttan çıkış yapmanız yeterli olacaktır.
  8. Bu seviyeden sonra eğer tekrar hesaba giriş yapmak isterseniz kullanıcı adı ve şifre belirtmeniz gerekecektir.

Görüldüğü üzere Mobile Legends Oyundan Çıkmak için yapılması gereken işlemler oldukça basittir. Bu işlemi yapmadan önce şifre ve kullanıcı adınızı unutmadığınızdan emin olmanız önerilmektedir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER