DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:45

Mobile Legends Savaş İfadesi Nasıl Kullanılır?

Mobile Legends Savaş İfadesi Nasıl Kullanılır?

Mobile Legends oyunu son yıllarda telefonlara en çok indirilen mobile oyunların başında gelmektedir. Oyunun grafikleri, konusu ve oynanabilme kolaylığı ona olan talebi arttıran en büyük etmenlerdendir. Mobile Legends’in Çinli Moontoon şirketi tarafından piyasaya sürülmesi başlangıçta pek bir sükse yaratamasa da sonrasında oyuna olan talep bir anda inanılmaz artmıştır. Bunda tabi ki ekibin pazarlama stratejisi ve düzenlemiş olduğu çeşitli reklam kampanyalarının da payı vardır. Peki, böylesine sevilen Mobile Legends oyununda oyun içi özelliklerle ilgili yardım alınabilecek bir yer var mı? Oyun içi destek ekibi anında müdahale edebiliyor mu? Bu soruların cevabı da evettir. Moonton, oyunu sadece piyasaya sürmekle kalmamış aynı zamanda oyun içinde oyuncuların kafasına takılan sorulara da yanıt vermiştir. Makalemizin devamında oyuncular tarafından sıklıkla yöneltilen ve Moonton tarafından da sonuçlandırılan Mobile Legends Savaş İfadesi Nasıl Kullanılır? sorusuna yöneleceğiz.

Mobile Legends Savaş İfadesi Kullanamıyorum

  1. Bu ifadeyi kullanamamakla kullandığında ekranda görmemek farklı tabirlerdir.
  2. Oyunda savaş ifadesini kullanamamak ya karakterde o özelliğin olmaması ya da oyuncunun ilgili tuşa basmamasındandır.
  3. Bu özellik ana ekranda sağ bölümde yer almaktadır.
  4. Ancak bu özelliği kullandığınız takdirde savaş ifadesi kullanılmamış görünüyorsa bunun sebebi ekran kalitesinden olabilir.
  5. Yani ilgili karakter aslında savaş ifadesini kullanıyor ancak oyun ayarları buna müsaade etmediğinden siz göremiyorsunuz.
  6. Bu durumda oyuncu oyun ayarlarına girmeli ve gereken düzenlemeyi yapmalıdır
  7. Ayarlara girdikten sonra kamera kalitesi yüksek, skill vibration AÇIK ve HFR Mode AÇIK olarak ayarlanmalıdır.
  8. Sonrasında sağ kısımda yer alan Damage Test AÇIK optimize FPS AÇIK olarak ayarlanarak kaydet denmelidir.

Bu işlemler sonrasında karakter ile ana ekranda savaş ifadesi kullandığınızda gözle görülür hale gelmiş olduğunu göreceksiniz. Bu işlem kesin olarak Mobile Legends Savaş İfadesi Kullanamıyorum diyen kullanıcıların problemini çözecektir. Yukarıda hem savaş ifadesi kullanamama hem de kullanılırsa ve görünmezse yapılması gereken işlemin ne olduğu hakkında bilgi verilmiştir. Yukarıdaki adımların harfiyen uygulanması problemi anında çözecektir.

 

 

 

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER