DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:33

Mobile Legends Sdk Seslendirme Hatası

Mobile Legends Sdk Seslendirme Hatası

Mobile Legends uzun yıllardır ülkemizde popüler olan oyunlardan bir tanesidir. Telefonlara kolayca indirilebilmesi ve çok yer kaplamaması onu her telefon için sık tercih edilen bir uygulama haline getirmektedir. Ancak her oyunda olduğu gibi Mobile Legends’te de bazı hatalar olabilmektedir. Önemli olan hatanın var olması değil bu hatanın en kısa sürede çözülebilmesidir Mobile Legends destek ekibi ise bu ve bunun gibi hataları anında çözmektedir. Şöyle ki oyunla ilgili ister oyun içinde isterse oyun dışında donanımsal bir problem olsun Mobile Legends’in resmi sayfasından tüm bu sorunlarla ilgili bilgi alabilmeniz mümkündür. Oyuncuların oyunda en sık karşılaştıkları problemlerden bir tanesi ise hiç kuşkusuz Mobile Legends Sdk Seslendirme Hatasıdır. Makalemizin devamında sizlere seslendirme ile ilgili hataları açıklayarak neler yapmanız gerektiğinden bahsedeceğiz. Bu problem bazen oyunun içerisinde bazen de telefonla ilgili olabilmektedir. Her iki kontrolü de sağlamak sizler açısından faydalı olacaktır.

Mobile Legends Sdk Seslendirme Sorunu Çözümü

  1. Oyuna girdiğinizde ekrana çıkan hata”sdk seslendirmesi henüz hazır değil. Daha sonra tekrar deneyin” şeklinde olacaktır. Eğer bu şekilde bir hata alıyorsanız çözümü son derece basittir.
  2. İlk olarak ayarlara girelim
  3. Sonrasında alt kısımdan sesli sohbeti kapalı olarak işaretleyelim.
  4. Mobile Legends oyununu kapatalım
  5. Wifi’yi de kapatarak hücresel veriyi aktif edelim
  6. Sonrasında Mobile Legends’i tekrardan açalım
  7. Oyuna girip güncelle diyerek kaynakları güncellemesine izin verelim
  8. Sonrasında ayarlara tekrar girerek sesli sohbeti AÇIK hale getirelim

Bu işlem sonrası sorun ortadan kalkacaktır. Görüldüğü üzere Mobile Legends Sdk Seslendirme Sorunu Çözümü son derece basittir. Ancak burada kişinin hücresel veriyi aktif ederek oyunu açması şarttır. Aksi halde ses sorunu ortadan kalkmayacaktır. Hücresel veri yoksa telefon değişikliği yaparak hücresel verisi olan bir telefon bulmanız gerekmektedir. Başka bir telefonun hücresel verisini açarak yani hotspot olarak tabi edilen yöntem ile sorunun çözümü mümkün olmamaktadır. Burada hücresel veri sistemin tanıması açısından güncelleştirmeleri hızlıca yapmaktadır. İnternetinizden de sadece az bir harcama yapılacaktır.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER