DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:01

Mobile Legends YVE Nasıl Oynanır

Mobile Legends YVE Nasıl Oynanır

Moonton tarafından 11 Temmuz 2016 tarihinde piyasaya sürülen Mobile Legends oyunu ilk çıktığı günden bu yana milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başarmıştır. İçinde barındırdığı birbirinden ilginç karakterler sayesinde mobil oyun piyasasının en güncel ve en iyi MMORPG oyunu olmuştur. Oyun içinde birbirinden ilgi çekici haritalar da oyuncuların oyun keyfini ikiye katlamasını kolaylaştırmaktadır. Mobile Legends oyununun asıl adı Mobile Legends: Bang Bang olarak belirlenmiştir fakat kullanıcılar genellikle kısaltması olan MLBB tabirini kullanmaktadır. Bir mobil oyuna göre üst düzey grafikleri ve oynanış dinamikleri olması birçok oyuncunun oyundan keyif almasını sağlamaktadır. Böylesine kaliteli bir yapım hakkında merak edilenler oldukça fazladır. Mobile Legends YVE Nasıl Oynanır konusu da merak edilenler arasında yer almaktadır. Dilerseniz bir sonraki başlığa göz atarak YVE’nin nasıl oynandığını öğrenebilirsiniz.

Mobile Legends YVE Oynanış

İçinde birçok karakter barındıran Mobile Legends oyunu yeni güncellemesiyle birlikte YVE karakterini de karakterlerin arasına eklemiş bulunmaktadır. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu Mobile Legends YVE oynanış hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir. Aşağıdaki maddelere göz atarak YVE karakterinin nasıl oynandığına göz atabilirsiniz:

  • YVE karakterinin ultisini doğru kullanmak son derece önemlidir. Karakterin 1. Ve 2. Beceresini doğru kullanarak stack kazanmanız gerekmektedir.
  • Kazanmış olduğunuz bu stackler sayesinde karakterinizin ultisini birden fazla kez kullanabilirsiniz.
  • Oyuncuların büyük bir çoğunluğu ilk adımda 2. Becerinin kilidini açmaktadır. Bu sayede çok daha uzun menzil elde etmektedir.
  • İkinci yetenek olarak 1. Yeteneği tercih etmelisiniz. Daha sonra bu iki yeteneği maksimum seviyeye getirmelisiniz.
  • YVE uzun menzilli bir karakterdir. Bundan dolayı karşınızdaki rakipleri uzaktan dürtmeniz gerekmektedir. Bu sayede rakipleri kolay bir şekilde alt edebilirsiniz.
  • YVE karakterinin hareket hızı biraz düşüktür. Bundan dolayı rakiplerinizden her zaman uzak durmanız gerekmektedir.
  • Canı da çok olmadığı için dibinize giren rakipler muhtemelen sizi etkisiz hale getirecektir.
  • YVE karakterinde ne kadar az yok edilirseniz o kadar iyidir. Bundan dolayı her zaman rakiplerinizden uzakta oynamanız tavsiye edilmektedir.

Yukarıdaki maddelere uyarak YVE karakterini oldukça rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER