DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:42

Mordekaiser İtem Dizilimi – Mordekaiser İtem Build

Mordekaiser İtem Dizilimi – Mordekaiser  İtem Build

Birçok oyuncunun geçmişini ve şimdiki zamanını gözü kapalı verdiği oyunlardan birisi olan LoL oyunu günümüzde hâlâ birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler ve oyuna getirilen yenilikler sayesinde popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Tam tersine oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap vermesi sayesinde bünyesine yeni yeni oyuncular katmaya devam etmektedir. Oyun içinde bulunan birbirinden enteresan karakterler ve bu karakterler adına yazılan birbirinden ilginç hikâyeler sayesinde birçok oyuncunun ilgisi diri tutulabilmektedir. Oyuna eklenen yeni karakterlerin dengeleri bozmaması, bozsa bile oyuncuların geri bildirimi sonucunda büyük bir hızla diğer karakterler ile uyumunun sağlanması ve dengelerin korunması sayesinde geliştirici ekip oyuncuların kalbinde taht kurmayı başarmıştır. Mordekaiser Fortune İtem Dizilim – Mordekaiser  İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Mordekaiser karakterinin kısa hikâyesini ve diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan doğru item dizilimini aşağıda açıklamış bulunmaktayız.

Mordekaiser

Hayatı boyunca iki kere öldürülen ve üç kere yeniden doğan Mordekaiser yalnızca bu özelliği sayesinde bile birçok düşmanın korkudan canlarını yitirmesine sebep olmuştur. Zamanın acımasız, korkusuz ve gaddar kralı şimdilerde ölüm büyüleri öğrenmekte ve bu büyüler sayesinde kendisine yeni yeni köleler edinmektedir. Birçok düşman tarafından her an yeniden doğabileceği inancı bile yeryüzüne korku salmaya yetmektedir. Sahip olduğu gücün farkında olan Mordekaiser karşısına çıkan bütün rakipleri kendinden son derece emin bir şekilde ezip geçmektedir.

Mordekaiser İtem

Doğru bir item dizilimi ile adeta bir ölümsüze dönüşen Mordekaiser karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan oldukça yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Rylai’nin Kristal Asası itemini alarak oyuna başlamaktadır.
  • Daha sonra Çelik Kaplamalı Çizme itemini alarak maçlarına devam etmektedir.
  • Hemen ardından Şahbaz Jak’Sho itemini satın alan oyuncular,
  • Dördüncü sırada Uğursuz Koruma itemini satın alarak oyunlarına devam etmektedir.
  • Beşinci sırada birçok oyuncu Çivili Zırh itemini satın almaktadır.
  • Son sırada Günateşi Kalkanı itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Mordekaiser İtem dizilimi yukarıda belirtildiği şekildedir.