DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:32

Morgana CT S13 - Morgana Counterları S13

Morgana CT S13 - Morgana Counterları S13

Riot Games'in çıkardığı ilk oyun olan League Of Legends, 2009 yılında piyasaya sürüldüğü günden bu yana dünyada en çok oynanan oyunlar sıralamasında en üst sıralarda yer almaktadır. Bu oyunun içinde de diğer oyunlar gibi seçtiğiniz karakterler vardır. Bu karakterleri rakibe göre seçerek de rakibi alt etmeniz ihtimalinizi daha da yükseltebilirsiniz. Oyundaki Morgana karakterine karşı Morgana CT S13 - Morgana Counterları S13 alarak ona daha fazla üstünlük sağlayabilirsiniz.

Morgana

Rakibiniz Morgana ise Q yeteneği çok etkili olduğu için bu yeteneğinden olabildiğince kaçın. Çalılara girer ve Q dener, sizler de totem bulundurmaya çalışın. Q ve R yeteneği için cıvalı uygun olabilir. Support'ınıza Mikael aldırmak da bir yoldur. Banshee ve Gecenin kıyısı da engeller. Zhonya'sı olmadığında ve canı az olduğunda da Morgana'yı kesebilirsiniz.

Morgana Counterları

  1. Udyr
  2. Xerath
  3. Senna
  4. Vel'Koz
  5. Zyra
  6. Swain

Udyr: Udyr yetenek kullanır ve sonrasında saldırı hızı ve hareket hızı yükü birikir. Udyr bir zırha sahip olur ve bu zırh hasar emer. Aynı zamanda geçicidir. Udyr ayı halindeyken de hareket hızında bir artış olur. Normal saldırıları da rakibi sersemleten saldırılardır. Anka halindeyken de ateş dalgası yayar.

Xerath: Normal saldırıları mana yenileyen bir çardır. Enerji ışını ateşleyerek düşmanına büyü hasarı verir. Bir şok küresiyle de rakibe büyü hasarı verir. Hareketsiz bir şekilde yaptığı atışlarla rakibini avlamaya çalışır. Bu rakibe karşı %36,13 ihtimalle koridor kazanabilir Morgana.

Senna: Senna'nın ışın ateşleme özelliği bulunur. Bu ışın; ışık ve gölgeden oluşan bir ışındır.  Eğer isabet ederse ekip arkadaşları iyileşir ve rakip hasar alır. Ayrıca kara bir sis dalgasını hedefe gönderir. Hedefe isabet ederse yapışıyor. Sonra da onu sabitliyor. Yadigar taşların gücünü çağırır ve yadigar topunu bir silah haline getiriyor. Sonra da güçlü bir ışın ateşliyor. Bu rakibin karşısında da Morgana %40,15 oranında koridor kazanır.

Bahsettiğimiz Morgana Counterları ile Morgana'nın karşısına çıktığınız zaman maça 1-0 avantajlı başlamış olursunuz. Ancak her oyunda olduğu gibi sizin performansınız da rakibi alt etme yolunda büyük etkendir ve bu unutulmamalıdır.