DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:39

Morgana İtem Dizilimi – Morgana İtem Build

Morgana İtem Dizilimi – Morgana İtem Build

Dünya çapında en çok oynanan oyunların arasında bulunan League Of Legends oyunu ülkemizde de büyük bir ses getirmiştir. Çıktığı tarihten günümüze kadar yıllar geçmese de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmemiştir. Oyunun arkasında bulunan geliştirici ekip sayesinde oluşan bu ün gün geçtikçe daha da artmaktadır. Doğru zamanda yapılan doğru güncellemeler, oyuncuların isteklerine cevap vermeler sayesinde ve bunu ellerinden geldiğince çabuk bir şekilde yapmalarından dolayı birçok oyuncunun da gönlünde taht kurmayı başamışlardır. Bunun yanında oyun içinde bulunan yüzlerce karakter ve bu karakterlere yazılmış olan yüzlerce karakter hikâyesi de oyuncuların ilgisini her zaman diri tutmaktadır. Bu nedenle Morgana İtem Dizilimi – Morgana İtem Build başlıklı yazımızı Morgana karakterini ve bu karakteri merak eden oyuncular için hazırladık. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Morgana karakterinin item dizilimini ve kısa hikayesini anlatmaya başlayalım. İşte Morgana karakterinin hikayesi

Morgana

Birçok kötücülün arasında kalan Morgana, insanlığı kurtarabilmek için kendinden birçok ödün vermiştir. İyilerin yanında olan ve kötüleri son derece acımasızca cezalandıran Morgana kanunların adil bir işleyişe sahip olmadığını düşünmektedir. Bundan dolayı kendi kanunlarını kendisi koymaktadır. Diğer yaratıkların örtbas etmeye çalıştıkları suçları gün yüzüne çıkarmaya çalışan Morgana’ın birçok destekçisi bulunmaktadır. Karşısında durmaya cüret eden bütün kötüleri tek tek alt ederek hedefine ulaşmaya çalışmaktadır.

Morgana İtem

Doğru bir item dizilimi ve oynayış tarzıyla karşısındaki rakiplerini adeta birer oyuncağa çevirmeyi başaran Morgana karakterinin oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Gerçek Buz Parçası itemini tercih ederek oyuna başlamaktadır.
  • Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemini alan oyuncular,
  • Hemen ardından Liandry’nin Istırabı itemini satın almaktadır.
  • Ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih eden oyuncular,
  • Beşinci sırada Morellonomikon itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Rylai’nin Kristal Asası itemini satıl alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Morgana İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Birçok LoL oyuncusu yukarıdaki item dizilimin kullanmaktadır. Şimdiden hepinize iyi oyunlar ve bol zaferler dileriz.