DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:41

Morgana Rün S13 – Morgana Rün Build

Morgana Rün S13 – Morgana Rün Build

  League of Legends oyuncuları kendi aralarında bu oyuna kısaca LOL diye kısaltıyorlar. Türkçe anlamı ise efsaneler ligidir. Kim tarafından geliştirildiğini ve yayımlandığını soracak olursanız Riot Games tarafından geliştirildi ve oyunculara sunuldu. Riot Games in ilk oyunu olan bu oyun Clash of Fates adıyla piyasaya çıkmıştır. Bu oyun hakkında liginizi yükseltmek için birkaç taktik vermek istiyoruz.  Bunun için de Morgana Rün S13 – Morgana Rün Build konusuna değinmek yeterli olacaktır. Başta bir rol seçmeniz gerekmektedir çoğu oyuncu favori şampiyonlarıyla ilerlemeyi tercih ederler.

Morgana

Bu karakterimiz göksel ve ölümlü doğaları arasında çatışan, insanlığı kucaklamak için kanatlarını bağlayan ve acısını dürüst olmayanlara, yozlaşmışlara salmıştır. Gerçekler için savaşan Morgana adil olmadığına inandığı yasaları ve gelenekleri reddeder. Bu karakterimiz büyük minyonlara, şampiyonlara orta ve büyük orman canavarlarına hasar verirken düşmanlarının ruhunu emerek iyileşir. Rolü büyücü olmaktır. Zorluğu düşüktür. Morgana takım arkadaşını yıldız ateşinden oluşan koruyucu bir kalkanla kutsar. Kırılana kadar bu kalkanla büyü hasarını ve kitle kontrolü etkilerini engeller. Bu karakterimiz sözlü gelenekte Peri Morgan adıyla bilinmekte olup, büyücü bir kadın olarak bilinmektedir.

Morgana’nın Rünleri 

  1. Morgana çeşitli rünlere sahip bir çardır. Büyücülük rünleri sayıca ilham rünlerinden fazladır.
  2. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rün %100 oranıyla kızart rünüdür
  3. Kızart rününden sonra en çok tercih edilen rün %75 oranıyla mana akışı yüzüğü rünüdür.
  4. Bu rünleri takip eden bir diğer rün ise %62 oranıyla yücelik rünüdür
  5. Yücelik rününden sonra gelen rün ise %60 oranıyla sihirli yıldız rünüdür.
  6. Yukarıda büyücülük rünlerinin sayıca ilham rünlerinden az olduğundan bahsetmiştik. İlham rünlerinde en çok tercih edilen iki rün vardır.
  7. İlham rünlerinde en çok tercih edilen rün %93 oranıyla peksimet teslimatı rünüdür.
  8. Peksimet teslimatı rününden sonra gelen rün ise %66 oranıyla mükemmel zamanlama rünüdür.

Bu yazımızda büyücü bir kadın olan Morgan’dan bahsettik. Sizler de League of Legends oyuncusuysanız yukarıda bahsettiğimiz Morgan rünlerini tercih edebilirsiniz.