DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:42

Nami İtem Dizilimi – Nami İtem Build

Nami İtem Dizilimi – Nami İtem Build

Dünya üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alan LoL oyunun çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen ilk çıktığı günkü kadar çok oynanmaktadır. Hatta disiplinli ve özverili çalışan geliştirici ekibi sayesinde gün geçtikçe daha çok oyuncuya ulaşmaktadır. Doğru zamanda yapmış oldukları doğru güncellemeler sayesinde birçok oyuncunun gönlünde tahta kurmayı ve güncelliğini korumayı başarmıştır. Bunun yanında oyuncuların isteklerine de büyük bir hızla cevap veren firma gün geçtikçe daha da popülerleşmektedir. Ayrıca oyun içinde yer alan karakter çeşitliliği sayesinde ve bu karakterlere yazılmış olan ilginç ve ilgi çekici hikâyeler sayesinde de elde etmiş olduğu oyuncu kitlesinin ilgisini her zaman diri tutmaktadır. Kendilerine oynamak için main yani ana karakter belirleyen birçok oyuncu bu karakterlerle çok daha rahat özdeşleşebilmek ve bu karakterleri daha rahat benimsemek için karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Bundan dolayı Nami İtem Dizilimi – Nami İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazıda Nami karakterinin kısa hikâyesi ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi anlatılacaktır.

Nami

Geçmişi denizlerin azgın dalgalarında geçen Nami günümüzde kurak topraklara yolculuk eden bir kabilenin en acımasız ve gaddar üyelerinden biridir. Kabilesinin güvenliğinden tek başına sorumlu olan Nami, kabilesinin güvenliği için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Girmiş olduğu yol her ne kadar tehlikeli ve belirsizlik içinde olsa da Nami bu yolda korkusuzca ilerlemektedir. Elinde bulduğu asası ile denizlerden ve okyanuslardan güç almaktadır. Yani her ne kadar kurak topraklara adımlamış olsa da denizler ve okyanuslar ile arasındaki bağ hâlen kuvvetlidir.

Nami İtem

Doğru bir item dizilim ve doğru bir oynanış tarzı ile oldukça işlevsel bir hâle bürünen Nami karakterinin oyuncular tarafından sık sık kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Gerçek Buz Parçası itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra birçok oyuncu Lonia Çizmeleri itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından İmparatorun Fermanı itemini satın alan oyuncular,
  • Dördüncü sırada Kimyasal Çürütücü itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Kızgın Buhurdanlık itemini tercih etmektedir.
  • Son sırada Akan Su Asası itemini satın almaktadır.

Nami İtem dizilimi yukarıdaki gibidir.