DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:40

Nami Rün S13 – Nami Rün Build

Nami Rün S13 – Nami Rün Build

 League of Legends yani LOL’ün ne kadar popüler bir video oyunu olduğunu neredeyse hepimiz biliyoruz. İçinde farklı karakterler barındıran League of Legends video oyunu her karaktere farklı bir hikâye ve özellik veriyor. Oyuncuların tercihlerine göre o özelliklere sahip olan karakterler oyuncular sayesinde şampiyon bile olabiliyor. Bu yazımızda sizlerle Nami Rün S13 – Nami Rün Build konusundan bahsedeceğiz. Şimdi gelin birlikte Nami’nin hikayesine ve en çok tercih edilen rünlerine bakalım.

Nami

 Lakabı Dalga Çağıran olan Nami denizlerin genç ve inatçı vastayası. Nami Dalga Çağıran asasını kullanarak dalgalara şekil veriyor ve Maraileri tehlikelere karşı koruyor. Aynı zamanda Nami türünün okyanusu terk edip karaya ayak basan ilk örneği olarak da karşımıza çıkıyor. Nami oldukça kararlı ve cesaretli bir karakter. Dalga Çağıran yani Nami, savaşlarda genellikle Suya Hapis yeteneği ile karşımıza çıkan bir League of Legends şampiyonu. Bunların dışında Nami oldukça sevilen bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Nami’nin Rünleri

  1. Nami Hakimiyet ve İlham rünlerine sahip bir League of Legends karakteri. Nami’nin Hakimiyet rünleri İlham rünlerinden sayıca daha fazla. Cesur karakterimiz Nami’nin hakimiyet rünleri dört tane iken ilham rünleri iki tane.
  2. Nami’nin hakimiyet rünlerinden en çok tercih edilen rünü Elektrik Ver rünüdür. Elektirik Ver rünü %100 oran ile tercih edilir.
  3. Elektirik Ver rününe en yakın tercih edilen rün ise Hazine Avcısı rünüdür. Hazine Avcısı rünü %95 oran ile tercih edilir.
  4. Hazine Avcısı rününü takip eden rün ise Zombi Totem Rünüdür. Zombi Totem %91 oran ile tercih edilir.
  5. En çok tercih edilen rünlerin sonuncusu ise Belden Aşağı rünüdür. Diğerlerine nazaran daha az tercih edilen Belden Aşağı rünü %77 oranı ile tercih edilir.
  6. İlham rünlerinde ise en çok iki rün tercih edilir. Bunlardan biri Peksimet Teslimatı rünüdür. Peksimet Teslimatı Rünü %85 oran ile tercih edilir.
  7. En çok tercih edilen ilham rünlerinin ikincisi ise Sihirli Pabuçlar rünüdür. Sihirli Pabuçlar rünü %80 oranı ile tercih edilir.

  Cesur ve kararlı şampiyonumuz Nami’nin en çok tercih edilen rünlerinden ve kendisinde bahsettik. Sizler de yukarıda belirttiğimiz Nami Rünleri’nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.