DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:41

Nautilus İtem Dizilimi – Nautilus İtem Build

Nautilus İtem Dizilimi – Nautilus İtem Build

Dünyanın en sevilen ve en çok oyuncu sayısına sahip olan yılların eskitemediği bir oyun, evet League Of Legends oyunu. Zaman olarak eskimeye doğru gitse de LoL ekibinin istikrarlı ve başarılı çalışmaları sayesinde bünyesine yeni oyunlar kazandırmaktadır. Bünyesinde barındırdığı birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden farklı yüzlerce hikâyesi bu oyunu daha da cazip bir duruma getirmektedir. Öyle ki oyuncular belirlemiş oldukları ana karakterleri iyice benimsemek ve daha güzel oynayabilmek için bu karakterlerin hikâyelerini bile öğrenmek istemektedirler. İşte biz de Nautilus Rün S13 – Nautilus Rün Build başlıklı yazımızı Nautilus karakterinin hikayesini ve rün dizilimini anlatmak amacıyla yazmaktayız. Dilerseniz Nautilus karakterinin hikâyesini anlatarak başlayalım.

Nautilus

Eski zamanlardan beri küçük bir rıhtımda kendi halinde yaşayan Nautilus tek başına dev bir ordu gibidir. Sahip olduğu adaların etrafında çevrili ve hakimiyetinde olan karanlık ve tehlikeli sularda gezinmekten oldukça fazla hoşlanmaktadır. Kendi halinde olmasına sebep olan olay ise uğramış olduğu bir ihanettir. O günden bu zamana bir daha kimseye güvenmemiştir ve kendi kabuğuna çekilmiştir. Hakimiyetini kurduğu adaların etrafında gezinen herkesten haraç almaktadır. Bu haracı ödemek istemeyenler ise Nautilus’un azabını tatmaktadır. Son derece gözü kara ve korkusuz olan Nautilus karşısında durma cesaretini kendinde bulan herkese hakkını vermektedir. Evet elinde bulunan dev bir çapayla.

Nautilus İtem

Doğru bir item dizilimi ile tam bir savaş makinesine dönüşen ve yalnızlığından aldığı gücü en az iki katına çıkaran Nautilus karakterinin oyuncular tarafından sıklıkla kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Dağın Siperi itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra birçok oyuncu Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada oyuncuların çoğu Demir Solari’nin Broşu itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Çivili Zırh itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Hemen ardından Zeke’nin Ahengi itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Şövalyenin Adağı itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Nautilus İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. İyi oyunlar dileriz.