DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:08

NBA 2K21 MyPlayer Modu

Basketbol severlerin tercih ettikleri oyunlardan biri olan NBA 2K21, çeşitli oyun modları ile sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmıştır. MyCareer oyun modundan sonra MyPlayer oyun modunu da kendi bünyesine dahil eden NBA 2K21 oyunu, yeni modu ile beraber kadınlardan oluşan bir basket takımı kurulmasına olanak tanır. NBA 2K21 MyPlayer modu oyuncular tarafından beğeni toplamıştır.

MyPlayer Modu Nedir?

NBA 2K serisinin yeni modu olarak oyuncuların karşısına çıkan MyPlayer, oyuncuların kendi oyun aktarımlarını sağlayabildikleri bir mod olarak çalışır. Bu zamana kadar oyun içerisinde sadece erkek oyunculardan oluşturulabilen takımlara bu mod ile beraber kadın oyuncular da dahil edilmiştir. WNBA adı verilen bir şampiyonada tamamen kadınlardan oluşturulmuş bir takım ile oyuncuların mücadele etmeleri sağlanır.

MyPlayer Modunu Oynama

NBA 2K21 MyPlayer oyun modunda kadın basketbolcuların yanı sıra 3'e 3 oranında çok fazla oyunculu mod seçeneği de aktif hale getirilmiştir. Pota perileri adı ile anılan kadın basketbolcular, WNBA şampiyonasında lisanslı bir şekilde yarıştırılabilir. Bu modu oynayabilmek için oyuna giriş yapılarak MyPlayer seçilmeli ve kadınlardan oluşan basketbol takımı kurulmalıdır. Teknik açıdan bakıldığında kadın bir hiperstar olabilmek de mümkün hale getirilmiştir.

NBA 2K21 MyPlayer Hakkında Bilinmesi Gerekenler

NBA 2K serisine eklenmiş olan MyPlayer moduna ilişkin bilinmesi gerekenler;

• Kadın oyuncu sayısının gün geçtikçe oyuna eklenerek güncelleme yapılacağı ve arttırılacağı

• WNBA modunda Neighborhood özelliğinin kullanılamayacağı

• Oyun firmasının kadın oyuncuları kendilerine çekebilmek için daha fazla kadınlara yönelik içerik üreteceği şeklindedir.

Basketbol severlerin en çok tercih ettikleri oyunlardan biri olan NBA 2K serisi, oyunculara gerçek bir deneyim sunar. MyPlayer modu da bu deneyimin parçalarından biridir.

NBA 2K21 MyPlayer Modu Ne Zaman Çıkacak?

NBA 2K serisine entegre edilmiş olan MyPlayer modu, platformlara bağlı olarak birbirinden farklı tarihlerde oynanmaya başlanmıştır. XBox serisinin tüm platformları için dünya genelinde 10 Kasım tarihinde, Playstation 5 platformu için ise 12 Kasım tarihinde oyunculara sunulmuştur. MyPlayer, kadınların oyun içerisinde daha aktif olabilecekleri ve kendilerine kariyer oluşturabilecekleri bir moddur.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER