DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:38

Nidalee İtem Dizilimi – Nidalee İtem Build

Nidalee İtem Dizilimi – Nidalee İtem Build

Hemen hemen herkesin hayatında en az bir kere de olsa oynadığı ve birçoğunun bağımlısı olduğu LoL oyunun eminiz ki duymayan yoktur. LoL oyunu çıkış tarihini üzerinden uzun seneler geçmesine rağmen hâlen ilk günkü kadar sevilmektedir. Geliştirici ekibini azimli ve düzenli çalışmaları sayesinde oyuna getirilen yeni karakterler ve yeni güncellemeler ile birçok oyuncuyu bünyelerine katmaya devam etmektedir. Ellerinde barındırdıkları oyuncuların ilgisini her zaman diri tutmayı başarabilen firma birçok oyuncunun en gözde oyun firmasıdır. İçinde barındırdığı farklı farklı karakterler ve bu karakterlere ait olan birbirinden enteresan hikâyeler sayesinde bünyesine yeni oyuncuları katmayı başarmaktadır. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncuların birçoğu bu karakterlerin karakteristik özelliklerini öğrenmek ve çok daha kolay benimsemek adına hikâyelerini araştırmaktadır. Evet, oyun içinde bulunan karakterlerin hepsinin kendisine ait karakteristik özellikleri vardır. Nidalee İtem Dizilimi – Nidalee İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Nidalee karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimin anlatmış bulunmaktayız.

Nidalee

Yaşamış olduğu ormanlarda çocukluğu geçen ve bu ormanlarda yetişen Nidalee ormandaki hayvanları büyük bir özveriyle incelemiş ve sonunda pumaya dönüşebilme özelliğini kazanmıştır. Bu özelliği sayesinde tam bir avcı ve iz sürücü olarak anılmaktadır. Aradığı her şeyi saniyeler içinde bulan Nidalee düşmanları için azılı bir katildir. Saldırmakta olduğu yaratıklardan pek azı sağ kurtulabilmektedir. Bu kurtulanlar ise Nidalee’nin ne kadar hırçın, öfkeli ve tehlikeli olduğunu yaşamakta olduğu topraklardaki yaratıklara bildirmektedir. Bu sayede birçok kıtada şanı yayılmıştır ve yayılmaya devam etmektedir.

Nidalee İtem

Doğru bir item dizilimi ile tam bir avcıya ve yırtıcıya dönüşebilen Nidalee karakterinin diğer oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  • Birçok oyuncu ilk sırada Gece Tırpanı itemini almaktadır.
  • Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Gölgealev itemini tercih etmektedir.
  • Ardından Zhonya’nın Kumsaati itemini alan oyuncular,
  • Akabinde Hiçlik Değneğini almaktadır.
  • Son olarak Rabadon’un Şapkası itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Nidalee İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. İyi oyunlar dileriz.