DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:39

Nilah Rün S13- Nilah Rün Build

Nilah Rün S13- Nilah Rün Build

Bir strateji oyunu olan League of Legends oldukça sevilmekte. Oynayanlar League of Legends oyunundaki karakterler ile adeta duygusal bir bağ kuruyorlar. Oyunun mantığı ise, beş güçlü şampiyon bulunan iki takımın birbirlerinin üslerini yok etmeye çalışması üzerine kurulmuştur. 140’ tan fazla şampiyon bulunan League of Legends oyununda istediğinizi seçebilir, zafer için yola çıkabilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlerle bir League of Legends’ın sevilen şampiyonu Nilah Rün S13-Nilah Rün Build konusundan bahsedeceğiz.

Nilah

  Nilah karakteri neşe iblisinin gücünden faydalanıyor. Efsanevi canavarları avlamak ve rakiplerini alt etmek için neşe iblisinden faydalanan Nilah avladığı canavarlar sayesinde günden güne kendi efsanesini yazan bir şampiyon. Nilah’ ın yüzünde sürekli ürkütücü bir gülümseme olması, kendinden emin ve şen şakrak bir kadın olması çoğu League of Legends oyuncusunu ürkütüyor. Ürkmelerinin sebebi ise ürkütücü gülüşü ile şen şakraklığın birleşimi denilebilir. Gelişi ile Bilgewater’ı birbirine katan Nilah parıldayan, prizmatik sudan yapılmış bir kırbaç kılıçla açık denizleri hızlıca aşıyor ve katledeceği dev yaratıkların önce gerçek anlamda boylarını ölçüyor.

Nilah Rünleri

  1. Ürkütücü şampiyonumuz Nilah isabet ve hakimiyet rünlerine sahip. Aynı zamana Nilah’ın isabet rünleri hakimiyet rünlerinden sayıca fazla.
  2. Nilah’ın isabet rünlerinden en çok tercih edilen rünü yenilmez rünüdür. Yenilmez rünü %88 oranla tercih edilir.
  3. Yenilmez rününden sonra en çok tercih edilen isabet rünü ise son direniş rünüdür. Son direniş rünü %76 oranla tercih edilir.
  4. İsabet rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise Efsane: kan rünüdür. Efsane: kan rünü %67 oran ile tercih edilir.
  5. Efsane: kan rününe en yakın oranda tercih edilen rün ise zafer rünüdür. Zafer rünü %62 oranla tercih edilir.
  6. Hakimiyet rünlerinde ise en çok tercih edilen bir rün vardır. Bu rün hazine avcısı rünüdür. Hazine avcısı rünü %96 oranı ile tercih edilir.

Bu yazımızda sizler ile League of Legends’in yeni şampiyonu Nilah’dan bahsettik. Sizler de Nilah’ın Rünleri’nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.