DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:00

Nttgame Ticket Atma

Nttgame Ticket Atma

NTTGame zamanında bir efsane olan ve günümüzde hâlen oldukça fazla oyuncu sayısına sahip olan Knight Online oyununun yapımcısıdır. Yıllar öncesinde çıkış yapmasına rağmen hâlâ birçok oyuncu tarafından oynanmasının sebebi zamanında atmış olduğu sağlam temeller ve günümüzde oyun içinde yaptığı ufak çaplı güncellemelerdir. Bu etmenler sayesinde oyun içinde hâlen hatırı sayılır miktarda oyuncu bulunmaktadır.

Oyun içinde birbirinden ilginç roller ve bu rollere mensup olan birbirinden farklı birçok karakter bulunmaktadır. Buna ek olarak oldukça fazla eşya ve yaratık da yer almaktadır. Tüm bunlar birleştiğinde ortaya bir zamanların efsanesi olan Knight Online oyunu çıkmaktadır. Bu oyun hemen hemen herkesin hayatının bir döneminde merak edip yokladığı bir oyundur.

Adını duyurmadığı insan kalmayan bu oyun hakkında merak edilenler de popülerliği ile doğru orantılıdır, yani çok fazladır. Nttgame Ticket Atma konusu da merak edilen konuların başında yer almaktadır. Bir sonraki başlıkta siz değerli oyuncular için NTTGame üzerinden ticket alma konusu maddeler halinde açıklanmıştır. Maddeleri atlamadan uygulamanız durumunda ticket alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Nttgame Ticket Nasıl Atılır

Knight Online oyuncuları zaman zaman oyun içinde ticket almak istemektedir. Bunun sonucunda bu işlemi ilk defa yapacak oyuncuların büyük bir çoğunluğu Nttgame Ticket Nasıl Atılır konusunu araştırmaktadır. Aşağıdaki adımları uygulayarak kolay bir şekilde Ticket alabilirsiniz:

  • Ticket alabilmek için öncelikle oyunun destek birimine ulaşmanız gerekiyor.
  • Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
  • Daha sonra ulaşmış olduğunuz sayfanın sol üst kısmında kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek giriş yapabileceğiniz alanda gerekli işlemleri yapmanız gerekiyor.
  • Giriş yaptıktan sonra sağ tarafta bulunan ‘submit a ticket’ butonuna tıklıyorsunuz.
  • Ardından açılan pencereden ‘Ntt Portal’ butonuna tıklıyorsunuz.
  • Daha sonra ilgili seçeneklerden şikayetçi olduğunuz veya desteğe ihtiyacınız olan konuyu seçiyorsunuz.

Yukarıdaki adımları uygulayarak dilediğiniz konu hakkında ticket yani bilet alabilirsiniz. Destek biletlerinizi ‘my tickets’ bölümünden takip edebilirsiniz. Yanıtlandığı zaman e-postanıza bildirim gelmektedir. Fakat bazı zamanlarda çeşitli durumlardan dolayı bildirim yapılmamaktadır. Bu noktada kendiniz zaman zaman giriş yaparak kontrol edebilirsiniz. Yanıtlandığında burada gözükecektir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER