DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:37

Nunu ve Willump Nocturne İtem Dizilimi – Nunu ve Willump İtem Build

Nunu ve Willump Nocturne İtem Dizilimi – Nunu ve Willump İtem Build

Dünya çapında bir üne sahip olması oldukça hızlı gerçekleşen LoL oyunu gün geçtikçe bu ününü arttırmaktadır. Çıkış tarihinin üzerinden uzun seneler geçmesine rağmen hâlâ en çok oynana oyunlar arasında yer almaktadır. Bu istikrarlı ve sürekli yükselen başarısını arkasında azimle ve istikrarla çalışan geliştirici ekibe borçludur. Ekibin, oyuncuların isteklerine ışık hızıyla cevap vermesi sayesinde birçok oyuncu bu ekibe adeta aşıktır. Düzenli ve akıllıca yapılan güncellemeler ve oyuna getirilen yenilikler sayesinde bünyesinde barındırdığı oyuncuların ilgisini ve dikkatini her zaman diri tutabilmektedir. Bunun yanında oyunun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve birbirinden esrarengiz hikâyeler sayesinde de bu dikkatin dağılmasını engellemektedirler. Oyun içinde kendilerine ana karakter belirleyen oyuncular bu karakterlerle özdeşleşebilmek adına oyun içi hikâyelerini araştırmaktadırlar. Bundan dolayı hazırlanmış olan Nunu ve Willump Nocturne İtem Dizilimi – Nunu ve Willump İtem Build başlıklı yazımızda Nunu ve Willump karakterinin kısa hikâyesinden ve bu karakterin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item diziliminden bahsetmiş bulunmaktayız. Dilerseniz hikâyemizi anlatarak yazımıza başlayalım.

Nunu ve Willump

Oldukça küçük ve tatlı bir çocuk yaşamakta olduğu topraklarda bulunan kocaman ve aşırı tehlikeli bir yaratığı öldürmek istemektedir. Bu sayede kahramanlığını gösterebileceğine inanmaktadır. Aramakta olduğu yaratığı bulduğunda oldukça üzülmüştür. Çünkü bu yaratığın aslında kimseye bir zararının olmadığın ve tek ihtiyacı olan şeyin biraz sevgi olduğunu anlamıştır. Karşısına çıkan bu yaratığı öldürmeyi planlarken kendisini birden kartopu savaşı yaparken bulmuştur. Şimdi ise amacı Nunu’nun annesini bularak onu kurtarmak ve birilerini yok ederek değil de kurtararak gerçek bir kahraman olmaktır.

Nunu ve Willump İtem

Doğru bir item dizilimi ile birbirine sıkı sıkıya bağlanan bu iki arkadaşın oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Günateşi Kalkanı itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  • Ardından Şahbaz Jak’Sho itemi gelmektedir.
  • Dördüncü sırada Çivili Zırh itemini tercih etmektedir.
  • Daha sonra Doğanın Kudreti itemini tercih eden oyuncular,
  • Son sırada Ölü Adamın Zırhı itemini tercih ederek dizilimi sonlandırmaktadır.

Nunu ve Willump İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. İyi oyunlar dileriz.