DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:38

Nunu ve Willump S13-Nunu ve Willump Rün Bulid

Nunu ve Willump S13-Nunu ve Willump Rün Bulid

Dünyada ve dolayısıyla Türkiye’de namı en çok duyulan oyunlardan olan LOL’de iki takım bulunmaktadır ve bu iki takımın amacı birbirlerinin üsleri yok etmektir. Yani oyun tam bir takım çalışmasından ibarettir. 140’tan fazla şampiyon bulunmaktadır. Bu oyunda bir merkez bulunmaktadır ve burası iki takımın da üssünün kalbidir. Oyunu kazanmak için rakibin merkezini yok etmeniz gerekmektedir. Merkezin minyonlarının ortaya çıktığı yerdir. Bu oyunda koridorlar bulunmaktadır. Koridorların arasında ise bir orman bulunmaktadır. Oyun hakkında kısa bilgi bir sonrasında ise gelin birlikte Nunu ve Willump S13-Nunu ve Willump Rün Bulid konusuna ağırlık verelim.

Nunu ve Willump

Nunu ve Willump’ un ve yakınındaki bir takım arkadaşının saldırı ve hareket hızlarını arttırır. Ayrıca Willump’un normal saldırılarının hedefin etrafındaki rakiplere hasar vermesini sağlamaktadır. Willump yuvarladıkça boyutu ve hızı artan bir kartopu oluşturur. Bu kartopu rakiplere hasar verir ve onları havaya savurur. Nunu ve Willump kar büyüleri ve yeti kürkünden olsun bir yumak gibi vahşi doğada dolaşmaktadır ve hedefleri ele geçirirken gözlerini bir an olsun maceracı dostlarından ayırmaz. Nunu Notai kabilesinden gelmektedir.

Nunu ve Willump Rünleri

  1. Nunu ve Willump büyücülük ve isabet rünlerine sahiptir. Nunu ve Willump’un büyücülük rünleri dört, isabet rünleri iki adettir.
  2. Nunu ve Willump’un büyücülük rünlerinin hepsi aynı oranda tercih ediliyor. Büyücülük rünlerinde sürat coşkusu rünü, bulut pelerini rünü, sürat rünü ve suda yürüyen rünü %100 oran ile tercih ediliyor. Bu durum da Nunu ve Willump’un oldukça başarılı karakterler olduğunu gösteriyor.
  3. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rünlerin dışındakiler %0 oran ile hiç tercih edilmiyor.
  4. İsabet rünlerinde ise en çok tercih edilen rün zafer rünüdür. Zafer rünü %100 oran ile tercih ediliyor.
  5. Zafer rününden sonra en çok tercih edilen rün efsane: sıvışma rünüdür. Efsane: sıvışma rünü %94 oranı ile tercih ediliyor.
  6. İsabet rünlerinde bu iki rünün dışındaki rünlerden beş tanesi %0 oranıyla, bir tanesi ise %6 oranıyla tercih ediliyor.

Bu yazımızda sizlerle Nunu ve Willump’dan ve rünlerinden bahsettik. Sizler de bahsettiğimiz Nunu ve Willump Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.