DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:37

Orianna İtem Dizilimi – Orianna İtem Build

Orianna İtem Dizilimi – Orianna İtem Build

Dünya üzerinde aktif oyuncu sayısı olarak en çok oyuncuya ev sahipliği yapan League of Legends oyununun çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen yapımcı ekibin doğru hamleleri ve doğru zamanda getirmiş olduğu yenilikler sayesinde popülerliğini hâlâ korumaktadır. İçinde barındırmış olduğu yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait olan birbirinden farklı yüzlerce esrarengiz hikâye sayesinde oldukça ilgi çekici bir hâl almaktadır. Durum böyle olunca kendilerine main karakter belirleyen oyuncular bu karakterleri ile özleşebilmek adına karakterlerin hikâyelerini öğrenmek istemektedirler. Bu amaçla Orianna İtem Dizilimi – Orianna İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazının içerisinde hem Orianna karakterinin kısa hikâyesi hem de Orianna karakterinin oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilmekte olan item dizilimi yer almaktadır. Lafı daha fazla uzatamadan Orianna karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Orianna

Bir zamanlar görünümü normal bir insana yakın olan Orianna şimdilerde baştan aşağı teknoloji ile donatılmış durumdadır. Yaşadığı topraklarda meydana gelen bir kaza sonucunda ölümcül bir hastalığa yakalanmıştır. Hastalığın etkisiyle bütün organları teker teker iflas etmeye başlayınca Orianna bütün uzuv ve organlarını teknolojik olanlarıyla değiştirmek zorunda kalmıştır. Sonucunda hayatta kalmıştır fakat artık bütün vücudu teknolojik aletlerden oluşmaktadır. Ayrıca kendi elleriyle tasarladığı ve ürettiği pirinç küresiyle yolculuğuna devam etmektedir.

Orianna İtem

Doğru bir item dizilimi ile teknolojik uzuvlarını daha işlevsel kullanabilen Orianna karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada Luden’in Çığlığı itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Başmelek Asası itemini satın almaktadır.
  • Dördüncü sırada Gölgealev itemini tercih eden oyuncular,
  • Beşinci sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini satın almaktadır.
  • Son sırada Rabadon’un Şapkası itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Orianna İtem dizilimi yukarıdaki belirtildiği gibidir. Doğru item dizilimi ve oynanış tarzı ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Bundan dolayı sadece doğru item dizilimi iyi bir oynanış için yeterli değildir. Karakteri de yeterince iyi öğrenmeniz gerekmektedir.