DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:30

Ornn CT S13 - Ornn Counterları S13

Ornn CT S13 - Ornn Counterları S13

Ülkemizin en sevilen oyunlarından biri olan LoL, çoğu kişinin uzun yıllardır vazgeçemediği uygulamalardandır. Oyun ilk çıktığı andan itibaren char kasan ve bu oyunu keyifle sürdüren kişi sayısı bir hayli fazladır. Kişiler bu oyuna öylesine önem vermektedir ki kendi aralarında şampiyonları tartışmakta ve hangi karakterin hangisine karşı kazanabileceği konusunda kulisler yapmaktadır. Biz de bu yazımızda bu tartışmalara son verebilecek bir konuya değinerek sevilen karakterlerden biri olan Ornn incelemesinde bulunduk. Ornn CT S13 - Ornn Counterları S13 şampiyon hangi karakterler karşısında daha zayıf ve kazanma oranı hangi orandadır konusu bu yazımızda cevap bulacaktır.

Ornn

Yaşayan ocak yeteneği oldukça popüler olan Ornn, kendisi ve takım arkadaşları için şaheser eşyalar oluşturabilmektedir. Ayrıca volkanik patlama skili ile de rakipleri yavaşlatan bir patlamayı ışık hızında onların üzerine göndermektedir.

Ornn Counterları

  1. Illaoi: Ornn’nin Illaıo karşısında koridor kazanma oranı %25,5 gibi oldukça düşüktür. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %67,33 olarak hesaplanmıştır.
  2. Renekton: Ornn, Renekton karşısında %27,89 gibi oldukça düşük bir oranla koridor kazanma oranına sahiptir. Aynı şekilde bu şampiyon karşısında Ornn’nin maç kazanma oranı ise %27,89’dir.
  3. Aatrox: Ornn’nin aatrox karşısında koridor kazanma oranı %32,3’dür. Bu şampiyon karşısında Ornn’nin maç kazanma oranının ise % 66,42 olduğunu biliyoruz. Bu Ornn’nin zayıf rakiplerine göre gerçekten ciddi bir oran.
  4. Mordekaiser: Ornn, Mordekaiser karşısında %34,02 oranında koridor kazanma oranına sahiptir.  Bu şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise % 49,75’tir.
  5. Darius: Bu şampiyon karşısında koridor kazanma oranı %36,05 iken maç kazanma oranı %61,05 gibi oldukça yüksek bir oran olsa da gene de Ornn Darius karşısında zayıf kalmaktadır.
  6. Gangplank: Ornn’nin Gangplank karşısında koridor kazanma oranı %36,05 iken maç kazanma oranı ise %57,62’dir.
  7. Tahm Kench: Bu şampiyon karşısında % 37,8’lik koridor kazanma oranı oldukça düşüktür. Aynı şampiyon karşısında Ornn’nin maç kazanma oranı ise %45,67’dir.

Görüldüğü üzere Ornn Counterları oldukça fazladır. Bu yazımızda Ornn’nin hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğu konusuna kısaca değinmiş olduk.