DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:36

Pantheon İtem Dizilimi – Pantheon İtem Build

Pantheon İtem Dizilimi – Pantheon İtem Build

Dünya çapında bir üne ulaşmış olan League of Legends oyunu gün geçtikçe bu ününü daha da arttırmaktadır. Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen içinde barındırdığı aksiyon ve heyecan sayesinde oyuncularından büyük bir kayıp olmamıştır. Geliştirici ekibin sıkı çalışması ve oyuncuların isteklerine büyük bir hızla cevap vermesi sayesinde birçok oyuncunun gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Ayrıca doğru zamanda isteklere cevap veren güncellemeler getirmeleri sayesinde de birçok oyuncu firmaya adeta bağımlı hale gelmiştir. Oyun içinde bulunan birbirinden farklı ve birbirinden enteresan karakterler ve bu karakterlere ait olan hikâyeler sayesinde de büyük bir kitlenin ilgisin çekmeyi başarmışlardır. Oyuna gelen yeni karakterleri diğer karakterlere göre düzelten ve oyun içi dengeleri asla bozmayan firma büyük bir beğeni toplamaktadır. Pantheon İtem Dizilimi – Pantheon İtem Build başlıklı yazımızda Patheon karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından sıklıkla kullanılmakta olan item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Pantheon karakterinin kısa hikâyesini anlatarak başlayalım.

Pantheon

Zamanında yaşamakta olduğu topraklarda oldukça sık savaş olmasından kaynaklı kendisi de istemeyerek bir savaş makinesine dönüşmüştür. Zaman içinde ölümlü olduğunu kabullenen Pantheon bu faniliğin vermiş olduğu hırsı değerlendirmeye çalışmıştır. Karşısında durmaya yeltenen herkesi tek tek ezip geçmeyi aklına koymuş olan Pantheon, aşırı güçlü iradesi ve kırılmaz azmi sayesinde savaş alanında adeta esip gürlüyor.

Pantheon İtem

Oyuncuların genel olarak kullanmış olduğu item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Akkaya Omuzluğu itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Kararma itemini satın alarak oyunlarına devam etmektedir.
  • Ardından Kara Balta itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada Youmuu’nun Hayaletkılıcı itemini tercih eden oyuncular,
  • Son olarak Umbra Mızrağı itemini tercih ederek dizilimi sonlandırmaktadır.

Doğru bir item dizilimi ve doğru bir oynanış stili ile bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Pantheon İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Şimdiden hepinize bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.