DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:31

Playerunknown's Battlegrounds Güncelleme

Bugün sizlere Battle Royale oyunlarının fitilini ateşleyen, bu tür oyunların temelini atan PUBG oyununun saatler öncesinde yayınladığı güncellemenin içeriğini sizlerle paylaşacağız. Playerunknowns Battlegrounds bildiğimiz gibi son zamanlarda oyuncuları bir çok optimizasyon ve oynanış problemleriyle karşı karşıya bırakmıştı. Ancak bu şikayetleri göz önüne alarak 31 Mayıs tarihinde devasa olarak nitelenecek 8.8 GB’lık bir güncellemeyi oyunculara sunmuştu. Oyunun daha iyi bir hal alması için birkaç gün sonra tekrardan bugünkü güncellemeyi sundu. Oyunu bomba ve skinler ( silah desenleri) ile daha iyi düzene koydu.

Yapılan bu güncellemenin içeriğine değinelim;

Oyuncular bu güncelleme ile nelerin değiştiğini merak etmekte, ancak tekrar optimizasyon problemleriyle de karşılaşabilecekleri için tedirgin durumdalar. Son güncelleme ile el bombalarında ufak bir düzenlemeye gidildi. Karakterin bomba fırlattığı andaki hareketi ve hassasiyeti ele alınmış ve birkaç ufak düzenlemeler yapılmış. Ayrıca el bombası artık yüksek hasarlar veremeyecek yani etki alanı arttığından dolayı bombaları düşmanın çok yakınına atmalısınız. Bombaların araziye göre hasar vereceği de sürüm notlarında yazmakta. Aslında bomba hasarı birçok oyuncuyu rahatsız etmekteydi. Çünkü takım arkadaşına veya kendinize yanlışlıkla atılan bomba hemen ölümle sonuçlanabiliyordu. Bombanın etki alanı ise 1 metre daha arttırıldı. Bu daha hızlı kaçabilmenizi de sağlayacaktır. Bir diğer güncelleme ise Molotof bombalarına geldi.

Bildiğimiz gibi Molotof bombaları çok tavsiye edilmez ve kullanılmazdı. Ancak molotofu atabildiğiniz menzil ve etki alanı arttırıldı. Bu da demek oluyor ki Molotof öncekinden daha büyük bir alanı kapsayacak ve düşmanlarınızı yakacak.

Flaş bombası da unutulmamış. Flaş bombası süresi ufak çaplı olarak değiştirilmiş. Yakına gelen flaş bombasının etki süresi 1 saniye artarken, belirli menzilde uzağa atılan flaş bombasının etki süresi 1 saniye azaltılmış. Ayrıca flaş bombasının menzilinde karakteriniz dahi olsa etkilenecek. Yani düşmanı körelteyim derken kendiniz de zararlı çıkabilirsiniz. Bu nedenle dikkatli kullanmalısınız. Bu her üç bombanın da ortak özelliğini söyleyecek olursak üçünün de daha sık kullanılması isteniyor. Bu güncellemenin optimizasyonda ve akıcılıkta etkisi olmayacağını tahmin ediyoruz. Çünkü grafiksel değil işlevsel düzenlemeler yapılmış.

Gelen güncellemelerden sonra dahada optimize hale gelen playerunknowns battlegrounds'a en ucuz fiyata sahip olmak için doğru yerdesiniz. Dost Game üzerinden 7/24 kredi kartınızla kesintisiz ödeme yapıp pubg satın alabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER