DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:01

PMGC 2020 Finalleri İçin Geri Sayım

Dünyanın en popüler Battle Royale oyunlarından biri olan PUBG Mobile, 2020 yılındaki turnuvanın bitimi ile beraber finallerde yarışmaya hak kazanan 16 takımı duyurdu. PMGC 2020 finalleri için geri sayım başladı ve heyecanlı bir bekleyişin içerisine girildi. Dünyanın her ülkesinde milyonlarca oyuncuya hitap eden PUBG Mobile oyununun bu yılki şampiyonası Dubai'de gerçekleşecek. Seçilen 16 takım özel bir etkinlikle oyun içerisindeki hünerlerini gösterecekler. PMGC finallerinin yanı sıra, PUBG Mobile Club Open 2020 için de birçok oyuncunun başvuru yaptığı belirtiliyor.

PMGC 2020 Finalleri Ödülü

PUBG Mobile oyununun 2020 finalleri kapsamında 16 takım arasından birinin alabileceği büyük ödül belli oldu. 2 milyon dolarlık büyük ödülü ile PUBG Mobile Global yarışması için yapılan etkinlik sona erdi. 21 ve 24 Ocak tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen özel bir etkinlik ile beraber 16 takımın bir araya getirilerek oyuna dahil edildiği şampiyonada kazanan belli oldu.

PMGC 2020 Final Kazananı

PMGC 2020 şampiyonasına dahil olan 16 takımdan bir tanesi Four Angry Men şampiyonanın kazananı oldu. Bigetron Aliens takımı ikinci olurken, RRQ Athena takımı ise üçüncü oldu. Şampiyonanın kazananı olan Fout Angry Men takımında yer alan oyuncu 33Svan, PMGC 2020'nin en değerli oyuncusu seçildi. Bu 16 takım içerisinde bir Türk ekibi de vardı. Klas Digital Athletics adı ile kurulan takım yarışmayı beşinci sırada bitirdi. Dubai'de düzenlenen şampiyona etkinliği halka kapalı bir şekilde gerçekleştirildi.

PUBG Mobile Clup Open 2021 için Kayıtlar Başladı

PUBG Mobile oyununun üst düzey oyuncuları Dubai'de kozlarını paylaşırken bu yolda ilerlemek isteyen başka oyuncular için de PUBG Mobile Club Open 202 kayıtları başladı. 2020 senesinde binlerce takımın katılımı ile gerçekleştirilmiş olan etkinlik, 2021 senesinde yeniden düzenlenecek. 23 farklı bölgeden alınacak başvurular 24 Ocak tarihine kadar sürecek ve turnuvaya katılmaya hak kazanan takımlar bu tarihten sonra belirlenecek. E-spor alanında yapılan etkinlikler kapsamında PUBG Mobile 120 binin üzerinde başvuru ile bu zamana kadar ki en geniş kapsamlı etkinlik olmayı başardı.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER