DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:36

Poppy İtem Dizilimi – Poppy İtem Build

Poppy İtem Dizilimi – Poppy İtem Build

Çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini yitirmeyen bir moba strateji oyunu olan League of Legends, doğru bir gelişim stratejisi ve sürekli güncel tutulması sayesinde popülerliğine popülerlik katmaktadır. İçinde barındırmış olduğu birbirinden farklı, birbirinden esrarengiz ve birbirinden ilgi çekici karakterleri ve bu karakterler için yazılmış olan birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde oyuncu kitlesinin merakını uyandırmayı başarmıştır. Kendilerine main karakter belirlemiş olan oyuncular belirledikleri karakterlerle özdeşleşmek ve onları daha iyi oynamak için hikâyelerini ve bunun yanında item dizilimini öğrenmek istemektedirler. Biz de bu noktada devreye girerek sizlere karakterlerin kısa hikâyelerini ve oyuncular tarafından en çok tercih edilen item dizilimlerini aktarmaya çalışmaktayız. Poppy İtem Dizilimi – Poppy İtem Build başlıklı yazımızda ise Poppy karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin yaygın olan item dizilimini siz değerli oyunculara aktarmış olacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Poppy karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Poppy

Poppy kadar azimli olan pek az şampiyon vardır ve tüm Runeterra bunun bilincindedir. Azminin vermiş olduğu inanılmaz güç ile kendisinin en az iki katı büyüklüğünde bir çekiç taşıyan Poppy silahının asıl sahibi olan kişiyi bulmaya çalışmaktadır. Tabii ki onu bulana kadar bu efsane silah ona aittir ve onun emrindedir. Silahın asıl sahibini bulana kadar karşısına çıkan bütün düşmanları bir bir ezip geçmeye son derece kararlı bir şekilde bütün savaşlara katılmaktadır.

Poppy İtem

Doğru bir item dizilimi ile gücüne güç katmayı başaran Poppy karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncuların ilk sırada tercih ettiği item genellikle Buzdoğan Eldiven itemidir.
  • Daha sonra Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Günateşi Kalkanı itemini satın alan oyuncular,
  • Dördüncü sırada Çivili Zırh itemini tercih etmektedir.
  • Sonrasında Doğanın Kudreti itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Gargoyl Taşzırhı itemini satın alarak dizilim sonlandırmaktadır.

Poppy İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. İyi oyunlar dileriz.