DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:10

Pubg 19.1 Güncelleme Notları

Pubg 19.1 Güncelleme Notları

PUGB, sevilen birçok özelliğiyle dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Oyun o kadar popüler ve sevilmekte ki her an güncelleştirme alıyor ve bu güncelleştirme notları saatler içerisinde deyim yerindeyse forumlarda fink atıyor. Bizde bu yazımızda sizlere merakla beklenen Pubg 19.1 Güncelleme Notlarından bahsedeceğiz.

PUBG 19.1 Güncelleştirme Yenilikleri

  1. 1 yamasıyla ana sunucu bakımıyla birlikte genel bir güncelleme söz konusudur.
  2. Güncelleştirme ile beraber MP9 yeni silah olarak envantere katılmıştır. P90’ın aksine haritada beliren bu yeni silah ile verilen hasar biraz daha düşük olsa da alınan keyif had safhadadır. MP9 atış başına 31 hasar vermektedir
  3. 1 yamasının en sevilen parçalarından bir diğeri de Pillar Güvenlik Aracı’dır. Bu aracın maksimum hızı 130 km olarak belirlense de limitleri 135’e kadar zorlamak mümkündür. Yakıt Tankı 1000 iken aracın kapasitesi ise 4 oyuncudur.
  4. Yamanın bir diğer özelliği de en yeni taktiksel teçhizat olan mavi çip detektörüdür. Etrafta düşman aramak için geliştirilen mavi çip detektörü, sizin için tüm bölgeyi hızlıca taramaktadır. Bu detektörün birinci silah slotunu kaplaması da oldukça önemlidir. Teçhizatı görüntülemek için bilgisayarda sağ tık yapmak konsolda ise LT/L2 ye basmak yeterlidir.
  5. Yamanın Katlı Kalkan özelliğinde ise düşmanlarla daha keyifli mücadeleler yapabilmeniz olanaklı hale gelmiştir. Kalkan sizi düşmanlardan koruyacak ve daha mücadelelerin daha uzun geçmesine neden olacaktır. Bu kalkanın ağırlığı 40, HP değeri ise 1500’dür. Katlı Kalkan ayrıca envanterde saklanabilmekte ya da doğrudan kullanılabilmektedir.
  6. Yamada M16A4 belirleme oranı %80 oranında azaltılmıştır.
  7. Ön kabzalar 19.1 yamamızda %160 oranında arttırılmıştır.
  8. TT dipçikleri %245 arttırılmış ve yanak dayanakları %145 seviyesinde arttırılmıştır.
  9. 3X dürbünlerin yaklaşık %200 seviyesinde arttırılması da yamada oldukça sevilen bir eklenti olmuştur
  10. Son olarak botların anlamsız ölümlerini azaltmak amacıyla 19.1 yamasında sudan karaya geçen botlarda hareket hataları en aza indirgenmiştir.

Bu yazımızda sizlere PUBG 19.1 Güncelleştirme Yenilikleri ile ilgili can alıcı bilgiler verdik. Siz de 19.1 güncellemesini hemen bilgisayarınıza indirerek oyunu daha keyifli hale getirebilirsiniz.