DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:51

PUBG 3.Yıl Dönümü Müziği Çok Konuşuluyor

Dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri olmayı başaran PUBG, üçüncü yılına girerken bu heyecanı tüm oyun severler ile paylaşmak için yeni bir intro yayınladı. PUBG 3.yıl dönümü müziği çok konuluşuyor ve introda yer alan şarkıların hangileri olduğu oyuncular tarafından merak ediliyor. PUBG'nin Türk ya da yabancı platformlarına erişim sağlandığı zaman intronun çalması ile beraber oyuncular 3. yıl dönümü partisine dahil olabiliyorlar.

PUBG 3.Yıl Dönümünde Çalan Şarkılar

3. yıl dönümünü kutlayan PUBG tarafından seçilmiş olan parçalar birçok oyuncunun beğenisini kazanmış durumda. Siteye erişim sağlandığı takdirde çalan şarkılar arasında;

• Going Dumb - Alesso, CORSAK

• Leave a Little Love (Extended Mix) - Alesso & Armin van Buuren

• Falling (BROHUG Remix) - Alesso

• CONFESSION (Extended) - Alesso

• Rise (Extended Mix) - Lost Frequencies

• Make Me Forget - Funky Fool yer alıyor.

PUBG 3. Yıl Dönümü Müziklerine Büyük İlgi!

PUBG'nin 3. yıl dönümüne özel olarak seçtiği müzikler oyuncular tarafından büyük bir ilgi gördü. Müzik listesinin tam halini isteyen birçok oyuncu yer alırken, Youtube üzerinden yayınlanan parti videolarında kullanılan müziklerin tamamına erişim sağlayabilmek mümkün. Dünya genelinde birçok farklı ülkeden milyonlarca oyunun erişim sağladığı FPS oyunu PUBG, 3. yıl partisi ile de oyun dünyasında adından söz ettirmeyi başardı.

PUBG 3. Yıl Dönümü Partisi

Youtube başta olmak üzere bir çok iletişim kanalı üzerinden oyuncuları 3. yıl dönümü partisine davet eden PUBG, 21 Mart tarihinde Youtube canlı yayını gerçekleştirdi. Türkiye saati ile 21:00'da gerçekleşen bu canlı yayına dünyanın her yerinden izleyici katıldı. 3. yıl dönümü partisi için büyük ve gösterişli bir etkinlik hazırlayan PUBG, kullandığı müziklerle de ön plana çıkmayı başardı. Oyuncuların bir çoğunun ilgi gösterdiği bu canlı yayında kullanılan müzikler, daha sonrasında Youtube videolarının altında paylaşıldı. FPS oyunlarına farklı bir boyut kazandırarak oyun dünyasını alt üst etmeyi başaran PUBG geliştiricileri, yaptıkları etkinlikler ile de sık sık oyuncular ile bir araya geliyorlar.