DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:06

PUBG'de Misafir Hesaptan Nasıl Çıkılır?

PUBG'de Misafir Hesaptan Nasıl Çıkılır?

Kullanıcılar tarafından oldukça sevilen PUBG hem bilgisayar hem de mobilde büyük başarı yakalamış nadir oyunlardan bir tanesidir. Oyunun iki alanda da büyük başarı yakalamış olması yapım şirketinin büyük bir başarısı olarak öne çıkmaktadır. 2016 yılında Bluehole tarafından piyasaya sürülen bu oyun büyük bir başarı yakalamış ve kar üstüne kar açıklamıştır. Firma da buna karşılık olarak oyunu ve oyun içi grafikleri sürekli geliştirerek bir nevi oyuncuların bu sadakatine karşı bir nezaket göstermiştir. Oyun, o kadar popülerdir ki evde, iş yerinde, otobüste ya da herhangi bir yerde sıklıkla oynanmaktadır. Oyuncular da bu durumda gerekirse başka bilgisayar ya da tabletlerden dahi oturum açarak oyunu oynamak istemektedirler. Ancak burada dikkat edilmesi gereken çok önemli bir husus vardır. O da başka bir tabletten ya da telefondan hesabınızı açtıktan sonra oyundan çıkışı güvenli bir şekilde yapmanızdır. Bu da oyuncuların aklına PUBG de Misafir Hesaptan Nasıl Çıkılır? Sorusunu getirmektedir. Makalemizin devamında başka bir bilgisayardan ya da tabletten hesaplarını açıp oyun oynayanların sonrasında bu hesaptan nasıl güvenli çıkış yapabilecekleri anlatılmaktadır. Genel anlamda bakıldığında bilgisayardan da mobil olarak hizmet veren tablet ve telefondan da çıkış yapma işlemi aynıdır.

PUBG Misafir Hesaptan Çıkma

  • Öncelikli olarak uyarımız başka bir yerden mesela internet kafe ya da başka bir telefondan giriş yaptığınızda oyun bitiminde mutlaka hesabınızdan çıkış yapmanızdır.
  • Aksi halde hesabınız çalınabilir ya da farklı bir sorunla karşılaşabilirsiniz.
  • Bunun için oyun bittikten sonra ana ekranda yer alan “ayarlar” sekmesine tıklayın.
  • Ayarlar içerisinde “genel” sekmesini açarak işlemi buradan gerçekleştirin
  • Genel ayarlar sekmesinde yer alan hesap için “çıkış yap” butonuna tıklayarak işlemi onaylayın.

Bu işlemi yaptıktan sonra PUBG misafir hesaptan çıkış işleminiz güvenle gerçekleşmiş olacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken husus ise çıkış işlemi başarıyla tamamlanmadan ekranı kapatmamanızdır. Çünkü eğer orada bulunan yuvarlak dönme işlemi bitmeden çıkış yaparsanız işlem yarıda kalabilir ve hesabınız burada aktif kalmaya devam edebilir. Bu da oyuncu için bazı durumlarda istenmeyen sonuçlar doğurabilmektedir.