DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:55

PUBG Lite Kapanıyor!

Pubg oyununu sevenlere kötü haber geldi. İki senelik bir macera serüvenine sahip pubg lite kapanıyor! Düşük özelliklere sahip bilgisayarları olan oyuncular için geliştirilen bu proje artık tamamen kapanıyor. Oyunu geliştiren kişilerin projeden ellerini çekmesi projenin sonlandırılmasına neden oldu. Geliştiriciler oyunun tamamen hizmete kapatılacağını kesin bir şekilde açıkladı.

Pubg Lite Neden Kapatılıyor?

Sunulan hizmetin şirketin beklentilerini karşılamadığı biliniyor. Proje gerekli ilgiyi ve maddi yaptırımı karşılamadığı için sonlandırma kararı alındı. Projenin uzun bir karar aşamasından sonra yolculuğuna son verildi. Bu karar oyuncuları üzdü. Oyunun internet sitesinin kapatılması ile oyun artık indirilmiyor. Oyunun ne zamana kadar daha devam edeceği herkes tarafından merak ediliyor?

Pubg Lite Ne Zaman Kapanacak?

Sevilen oyunun 30 Mart tarihinde internet sitesi üzerinden erişimi engellenmişti. Yani kullanıcılar artık bu oyunu indiremiyor. Önceden oyunu indiren kullanıcıların ise ne zamana kadar kullanmaya devam edebileceği merak ediliyordu. Bu konuya da bir açıklık getirildi. Oyuna önceden sahip kullanıcılar 29 Nisan tarihine kadar bu oyunu oynamaya devam edebilecek. 29 Nisan 2021 tarihinden sonra ise oyun tamamen son bulacak. Bu üzücü haberi oyun severler ile paylaşan geliştiriciler bu durumun kesin olduğunu bildirdi. Bilindiği üzere oyunun facebook sayfası da vardı. Şuan için facebook sayfasının açık kalacağı biliniyor. Fakat bu durum yeni bir duyuru açıklanana kadar sürecek. Uygun görüldüğü taktirde bu sayfada tamamen kapatılacak.

Pubg Lite Kapanması Hakkında Her Şey

Pubg lite ücretsiz özelliği sayesinde çoğu kişi tarafından büyük ilgi görmüştü. Fakat kapatılacağı açıklandıktan sonra oyuncuların aklında birtakım soru işaretleri kaldı. Bilgisayar sitemlerinin yetersiz kaldığı durumlarda oyuncuları kurtaran bu versiyon artık olmayacak. Peki, kapanma süresine kadar oyunda neler yapılabilecek?

Kapanma tarihine kadar şunlar yapılabilecek:

• Oyuncular 29 Nisan tarihine kadar normal şekilde oyunu kullanabilecek.

• Önceden elde edilen L-Coın oyun kapanana kadar kullanılabilecek.

• Oyun esnasında kazanılan krediler kullanılabilecek

Yani oyun içerisinde yapılan bütün işlemler oyunun kapanma tarihine kadar devam edecek. Kapanma tarihi sonrası ise oyun artık tamamen kullanım dışı kalacak.