DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:48

PUBG Lite Nasıl İndirilir?

Gün geçtikçe gelişen oyun sektörünün en popüler oyunlarından biri olan PUBG, hem ücretsiz hem de daha az sistem gereksinimine sahip Lite versiyonunu çıkarttı. Orijinal PUBG oyunu, Steam veya Epic Games gibi platformlarda para ile satın alınıp indirilebiliyor. Ancak PUBG’nin düşük bir versiyonu olan PUBG Lite daha farklı indiriliyor. “PUBG Lite nasıl indirilir?” diye merak ediyorsanız bunun cevabı oldukça basit. Size anlatılacak olan adımlarla PUBG Lite’ın orijinal internet sitesinden kolaylıkla indirebilirsiniz.

PUBG Lite Oynayabilmek İçin Hangi Sistem Özelliklerine Sahip Olmalısınız?

PUBG Lite nasıl indirilir diye merak etmeden önce bu oyunun sistem gereksinimleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Aklınıza gelebilecek her oyunun Lite versiyonu, bilgisayarlarınıza veya telefonlarınıza daha az yük olması amacıyla tasarlanmıştır. Haliyle orijinal versiyonlarından çok daha az gereksinim isterler.

• Oyunu oynayabilmeniz için ihtiyacınız olan RAM minimum 4 GB’ken, tavsiye edilen 8 GB’tır.

• DirectX 11 destekli Intel HD Graphics 4000 ile oyunu oynayabilirsiniz. Ancak en güzel verimi DirectX 11 Nvidia GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7870 ile alırsınız.

• İşletim sistemi olarak Windows 7, 8, 8.1 veya 10 kullanmalısınız.

İşletim isteminiz 64 bit olmak zorundadır.

• Oyunu indirebilmek için bilgisayarınızdaki minimum depolama alanı boşluğu 4 GB olmak zorundadır.

Verilen sistem gereksinimlerinden de anlaşılacağı üzere aslında PUBG Lite çağımızın standart özelliklere sahip bir bilgisayarı ile oynanabilir.

PUBG Lite’ı Bilgisayarınıza Nasıl İndirirsiniz?

PUBG Lite oyununu bilgisayarınıza indirmeniz için ihtiyacınız olan en mühim şey, bir PUBG Lite hesabınızın olmasıdır. PUBG Lite’ın orijinal sitesine girerek hesabınızı oluşturabilirsiniz. Sitenin kendisi sizi adım adım ilerletecektir ama sıradaki adımın oyunu indirmek olduğunu bilmelisiniz.

Oyununuz indikten sonra indirilenler klasöründen oyunun dosyasına tıklayın. Oyunun kurulumuna izin verdikten sonra oyunu oynamaya hazırsınız. Ancak hatırlatmakta fayda var, oyuna girdiğinizde önünüze fazladan bir indirme çıkabilir. Bu indirme oyunu oynamak için gereklidir.

PUBG Lite’ın Özellikleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Player Unknown’s Battle Ground oyununun hafifletilmiş versiyonu olan PUB Lite, orijinal oyundaki bazı haritalara sahiptir. Bu oyunda PUBG oyunun ilk haritası olan Erangel haritası bulunur. Son güncellemelerle birlikte Sanhok ve Miramar haritası da oyuna eklendi.

PUBG Lite oynayış açısından size üçüncü şahıs kamera açısı da sunuyor. Ayrıca bu oyunu isterseniz tek başınıza, isterseniz iki kişi, isterseniz de dört kişilik bir takım halinde oynayabiliyorsunuz. Eğer hazırda bulunan arkadaşınız yoksa hiç merak etmeyin, oyun sizi birileriyle otomatik eşleştirecektir.