DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:44

Pubg Lıte Tamamen Kapanıyor Mu?

PUBG, Battle Royale dünyasının öncülerinden biridir ve farklı sürümlerdeki oyuncular için eylemler sağlamıştır. Bunlardan biri PUBG Lite sürümü olarak dahil edilmiştir. Dahil edilen sürüm, daha düşük bilgisayar sistemlerine sahip kişiler içindir. Ancak son zamanlarda oyundaki yetersiz oyuncu nedeniyle oyunun kapatıldığına dair söylentiler var. Burada konum, bilgiler kullanılarak yayıncı ekibi tarafından doğrulandı. PUBG Lite'ın bilgisayar versiyonu ile ilgili bilgiler haberimizde paylaşıldı.

PUBG Lite Ne Zaman Kapanıyor?

PUBG Lite'ın bilgisayar versiyonu 29 Nisan 2021'de kapatılacak. Tahliye ekibi bununla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklama olarak dahil edilmiştir; "Bizimle birlikte olan birçok PUBG LITE hayranının coşkusu ve desteği için çok minnettarız. COVID-19 salgınının zor zamanlarında, PUBG LITE'ın hayranlarımıza güvenli bir eğlence yolu sunacağını umuyoruz. Ne yazık ki uzun düşündükten ve uzun bir yolculuğun ardından zor bir karar vererek servisi kapattık. Ne kadar üzgün olursak olalım plan gereği 29 Nisan 2021 tarihinde PUBG LITE hizmetini sonlandıracağımızı sizlere bildirmek isteriz.

PUBG Lite Neden Kapanıyor?

Yetersiz oyuncu olmasından kaynaklı olduğu aşikardır. Bu da askıya alınma nedenidir. Bu durumla karşı karşıya kalan insanlar normal PUBG'ye geçecek. Bu geçişte emülatör sistemine de geçebilirler. PUBG Tencent Games, resmi emülatör programını kullanabileceğinden, burada dönüşümün sağlanacağı açıktır. Ayrıca kişiler mobil terminale geçiş yapabilecek. Oyunun bitmesiyle birlikte sunucu yoğunluğuna sahip oyun sunucuya aktarılacak ve oyun deneyimi daha hızlı olacak. Yeni PUBG oyunu için hazırlıkların başlamasıyla birlikte böyle bir karar verilmesi normal görünüyor. Oyuncuların bu yeni PUBG oyunu için büyük umutları var. Ancak oyuncuların en çok şikayeti hile sorununa çözüm bulamamalarıdır. Oyunlarda hile her geçen gün artmaktadır. Bu durum nedeniyle PUBG, oyuncu tabanını kaybetmeye devam ediyor. Bu durum da PUBG Mobile ve PUBG PC ye büyük boyutta oyuncu göçü sağlamıştır.

PUBG PC Ve PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri

PUBG PC Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7-10 arası İşlemci: Intel i54430 - AMD FX6300 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 serisi veya AMD Radeon R7 360-370 Direct: 11.0 Ağ: Geniş bant Ağ Depo Alanı: 33 GB boş yer PUBG Mobile Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 7-10 arası İşlemci: Intel Core™ 2 Dup E4700 2.66 GHz AMD – 1.8 GHz RAM: 3 GB Ram Ekran Kartı:Nvidia GeForce 8600-9600GT ATI/AMD Radeon HD2600-3600 Hafıza: 2 GB Ram DirectX: Version 9 Oyun oynanacak cihazlar minimum bu özellikleri karşılaması gerekmektedir.