DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:57

PUBG Masters Qualifiers Spring’de Blaze Esports İlk Günü Lider Tamamladı!

Toplam 50 bin dolar ödülün dağıtılacağı pubg masters qualifiers spring’de blaze esports ilk günü lider tamamladı! Avrupa ülkelerindeki en başarılı E-Spor ekiplerinin mücadelesine sahne olan turnuvada, Blaze E-Sports takımı ilk gün sonuçlarına göre lider konumda yer alıyor. Zamanında Riot Games Türkiye Müdürlüğü görevinde de bulunan Bora Koçyiğit tarafından kurulan ekip, ülkemizin en başarılı E-Spor takımı olarak öne çıkıyor.

2021 ESL PUBG Masters Büyük Finalleri

PUBG Continental Serisi toplamda 500.000 dolarlık ödüle sahip ve Qualifiers Spring’den sonra düzenlenecek. Qualifiers Spring’de başarılı olanlardan toplam 16 takımın mücadele edeceği turnuva dev ödül havuzuna sahip. Turnuvaya Türkiye’den katılan Blaze E-Sports takımı, ilk günkü başarısından sonra elemeleri geçmek için iyi bir avantaj elde etmiş durumda. Haziran ayında gerçekleşecek olan PUBG Europe final etabı ile uluslararası alanda şampiyon takım belirlenmiş oluyor.

2021’de 7 PUBG Turnuvası Düzenlenecek

2021 yılında, Haziran ayındaki PUBG Europe PCS turnuvasının ardından, yedi büyük PUBG E-Spor organizasyonunu da oyunseverlerle buluşacak. 3 turnuva, seviye belirleme turnuvası olup her oyuncunun katılmasına olanak veriyor. Tüm turnuvalar, 2021 yılın Kasım ayında düzenlenecek olan 2021 PUBG Küresel Şampiyona Turnuvası ile sona eriyor. ESL PUBG Masters, PCS4 ve PCS5 turnuvaları ile PUBG takipçileri gerçek rekabeti gözlemlemiş olacak.

Her Takım PUBG Turnuvalarına Katılabiliyor

PUBG Corporation’dan yapılan açıklamaya göre, Avrupa’dan her E-Spor takımı turnuvalara katılabiliyor. Eleme müsabakalarında başarı gösteren ekipler, ESL PUBG Masters: Summer etkinliğine de direkt olarak katılım sağlayabilecek. ESL PUBG Open müsabakalarındaki yayınlar, takım oyuncularına ücretsiz olarak veriliyor. Bu sayede, her takım müsabakaları canlı olarak kendi kanallarında yayınlayabiliyor.

Blaze E-Sports Hakkında

PUBG Masters Qualifiers Spring’de şu anda lider olarak bizlere gurur yaşatan Blaze E-Sports ekibi, bünyesindeki sporcuların yeteneklerini geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Şu anki PUBG turnuvasına katılan oyuncuları arasında, Rip, Cassie, Nesswag, Apocalyp, Lahza, Lipsin ve Nesswag yer alıyor. Takım, Avrupa elemelerini başarıyla bitirdiği takdirde, 500.000 dolar ödüllü 2021 ESL PUBG Masters turnuvasına adını yazdıracak.