DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:00

PUBG Mobile 1.0 Güncellemesi Çıktı! Neler Değişti?

Kullanıcılara çok eğlenceli bir deneyim sağlayan PUBG mobile, zaman içerisinde gelişen güncellemeleri ile son derece heyecanlı bir yapıya büründü. Son zamanlardaki haberlere göre değişiklik güncellemesi yapıldı ve kullanıcıların tercihine sunuldu. Peki, bu değişikliklere kullanıcıların tepkisi ne olacak?

PUBG Gelen Güncellemede Neler Değişti?

Yeni yazılım paketinde gelmiş olan pubg mobile 1.0 güncellemesi çıktı! Neler değişti? Değişikliklerden biri yeni erangel haritasında daha canlı bir görsel deneyim sağlanması, kaynak noktalarındaki ve binalardaki değişiklikler, lobi ve eğlence parklarında yenilikler sağlanıyor. Kullanıcıların bu gelen değişikliklere ne yorum yapacağı bilinmez fakat yeniliklerin oyunun oynanmasını kolaylaştırdığını düşünmek gayet doğal. Bugün itibarıyla bu değişiklikler App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. İzin verildiği takdirde otomatik olarak güncellenmesi söz konusu.

PUBG Mobile Neden Oynanmalı?

PUBG gelen güncellemelerde son derece değişiklik ve iyileştirme olanağı sunuyor. Kullanıcıların da gelen değişikliklere uyum sağlaması dolayısı ile PUBG zaman zaman sık sık kullanıldığı için tercih edilebilir.

Aynı zamanda oynanma sebepleri;

• Tanıdıklar ile kolaylıkla oynanabilme imkanı vermesi

• Yardımlaşmaya dayalı olması

• Eğlenceli olması

• Vakit geçirmeye dayalı olması

• Stratejik yetenekleri geliştirmesi gibi sıralanabilir.

Kullanıcıların zaman içerisinde kullanma sebepleri değişiklik gösterebilse de çoğunlukla oynanan bir oyun denilebildiği için kişilerin ihtiyaçlarını sağlamaya yetiyor.

PUBG Mobile Kullanıcılarının Geliştirmelere Karşı Düşünceleri Neler?

Kullanıcıların geliştirmelere karşı olumlu tepki verdiklerini söyleyebilmek mümkün. Bu da uygulama yöneticilerinin ilerleyen zamanlardaki yeniliklerini oluşturmasına yardımcı oluyor. Uygulamayı iyileştirmeye yönelik yapılan bu tür yeniliklerin uygulamayı kullanma sıklığının belirlenmesinde önemli bir rol oynadığı kesin. Kullanıcıların tepkilerine göre yapılan yeniliklerin uygulamayı değiştirdiğini söyleyebiliriz.

Geliştirmelerin de ilerleyen zamanlarda nasıl bir şekil alacağını merak etmeden duramıyoruz elbette. Ama şöyle düşünebiliriz ki çok daha farklı noktalardaki bir uygulamayı, oyunu göreceğimizi düşünebiliriz. Böylece kişiler yakın arkadaşları ile beraber oynamaları sağlandığı için uygulamayı diğerlerinden daha fazla tercih ediyor denebilir. Böyle geliştirmelerin uygulamayı daha da iyileştireceğini düşünebilirsek temennimiz bunun devamının olması gerektiği yönünde olacak demek mümkün hiç şüphesiz.