DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:32

Pubg Mobile Beta

Pubg Mobile oyunu dünyanın en çok oynanan oyunlardan birisi olup günümüzde hala popüler battle royal tarzında bir oyun türüdür. Sürekli olarak güncelleme alan pubg mobile beta sürümü ile başka bir yerde bulunmayan bir deneyim sunmaktadır. Bu sürüm sayesinde oyuncular yeni yerler, yeni silahlar ve daha fazla alan dolaşmasını sağlayan araçlara sahip olmasını sağlamaktadır.

PUBG Mobile Beta Sürümü Nedir?

Beta sürümü küçük ölçekte oyun oynamak için tasarlanmış olsa bile kaliteden asla taviz verilmemiştir. Oyun oynama şekli bilgisayardan hiçbir farkı olmadan kullanıcılara hizmet vermektedir. Pubg Mobile Beta sürümünde bazı grafikler ayrıntılı olarak gösterilmese de oyun oynanışı ve kontroller her zamankinden daha kolay olmuştur. Mobil cihazlarınızda royal tarzında bir oyun savaşına sahip olmak isteyenler beta sürümünü bir an önce indirmeleri gerekmektedir.

Pubg Mobile Beta Oynamak İçin Yeni Bir Yol

Beta Pubg Mobile klasik oyuna yeni bir keyif getirecek bir aşama sağlamıştır. Artık oyuncular istedikleri gitme şansı elde edecek ve aynı zamanda daha önceki yerlere tekrar dönme özelliği de bulunacaktır. Beta sürümü sayesinde yeni yerler ve haritalar keşfederek yeni maceralar yaşamınızı sağlayacaktır.

Pubg Mobil Beta Sürümü Nasıl Kurulur?

Günümüzde Pubg Mobile’ın v0.13.5 versiyonu kullanılmaktadır. Beta sürümü ise v0.14.0 şeklinde yükseltilmesi ile birçok yeni özellikler oyuna dahil olmuştur. Beta sürümü sürekli yükselmesine rağmen bağlantılar ise sabit kalması beklenmektedir. Hem Android hem IOS cihaz sahipleri bet sürümünü kurabilirler. Beta sürümünün kurulması için izlenecek adımları şu şekilde sırlayabiliriz.
  • Ayarlar-güvenlik-bilinmeyen kaynaklar sekmelerin aktif edilmesi
  • Dosya yöneticisinde indirilen dosyanın bulunması
  • Misafir hesap üzerinden giriş yapılması
  • Veriler sürekli silindiği için kaydetme yapılmaması
Tüm bu aşamalar doğru bir şekilde yapıldığında mobil cihazlarınız, tabletlere ve bilgisayarlara indirebilirsiniz.