DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:56

PUBG Mobile Club Scrims Türkiye 1. Gününün En İyi Anları Paylaşıldı!

En iyi ekiplerin katıldığı pubg mobile club scrims türkiye 1. gününün en iyi anları paylaşıldı! Dev turnuvanın ilk günündeki mücadeleler sona erdi. 1. günde yer alan en iyi hareketler ve mücadele anları sosyal medya aracılığı ile oyunseverlere paylaşıldı. Büyük turnuvanın ilk gününün sonunda Next Rüya Gaming takımı liderliğe yükseldi. 67 puan alan Next Rüya Gaming takımını ise GETSO E-Sports takımı izledi. Mücadelenin ilk günüde 3. sırada ise Karagümrük E-Sports takımı yer aldı. Profesyonel oyuncuları buluşturan PUBG Mobile Club Scrims Türkiye ile oyunseverler keyifli anlar yaşadı.

PUBG Mobile Club Scrims Sürüyor

PUBG Mobile turnuvaları için oyun yapımcısına şirketler sık sık sponsor oluyor. Yerel, ulusal ve uluslararası turnuvalar her yıl düzenleniyor. Ülkemizde düzenlenen PUBG Mobile Club Scrims Türkiye’de başarı gösteren takımlar bizi uluslararası platformda temsil edecek. Turnuvanın ilk gününde çok iyi mücadele eden Next Rüya Gaming ekibi lider konumda. Oyunun müdavimleri ise farklı taktikler öğrenmek için bu mücadeleleri dikkatle takip ediyor. İlk günün en iyi anları ise organizatör tarafından kullanıcılara paylaşıldı.

PUBG Mobile Hakkında

İlk kez 2016 yılında piyasaya sürülen PlayerUnknown's Battlegrounds, her yıl büyük turnuvalar düzenliyor. Krafton tarafından geliştirilen oyun, ülkemizde de çok ilgi görüyor. Dünya genelinde milyonlarca takipçisi olan PUBG Mobile, bireysel ya da takım halinde de oynanabiliyor. PC için Steam aracılığı ile yayınlanan oyun, akıllı telefonlar ile de oynanabiliyor. PUBG Mobile, her yıl güncellenen versiyonları ile kullanıcı memnuniyeti sağlıyor. Çok oyunculu bir Battle Royale oyunu olan PUBG Mobile, mobil oyunlardaki liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

PUBG Mobile Oyun Amacı

PUBG Mobile oyunu, diğer oyuncuları yok ederek hayatta kalabilmek üzerine kuruludur. 100 oyuncu uçağın içinde oyuna başlıyor ve diledikleri zaman paraşütle oyun alanına atlıyorlar. 8x8 kilometrekarelik bir alanda oyuna başlayan oyuncular, çeşitli ekipmanlar için çevrede arama yapabiliyor. Kask, silah, çanta, bomba ve silah aksesuarları için binaları ve alanları arayan oyuncular rakiplerine üstünlük kurmaya çalışıyor.