DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:33

Pubg Mobile Hakkında

Pubg mobil, bir süredir oyun tutkunlarının gözde tercihlerinden biri. Mücadeleci ruhu ve bireyselliği öne çıkaran video oyunu her geçen gün yeni kullanıcılara hizmet veriyor. Oyun, uçakla bir adaya bırakılan 100 oyuncunun hayatta kalma mücadelesi üzerine tasarlanmıştır. Hem takım olarak hem de bireysel olarak hareket eden oyuncular galip gelmek için çatışmaya girerler. Bilgisayar sürümünden sonra pubg mobile hakkında da merak edilen birçok konu oluyor. Pubg Mobil Lite Sıradışı ve sıcak mücadele sırasında kullanılan taktik ve stratejilerle oyuncular daha iyi performans sağlıyor. Platformu daha da iyileştirmek isteyen şirket ürün çeşitliliğini de artırıyor. Bu nedenle pubg tutkunlarına pubg mobile lite seçeneğini sunuyor. Play Store'de uygulaması olan platform sadece Android cihazlarda kullanılıyor. Özellikle düşük performansı olan mobil cihazlarda kaliteli oyun deneyimi sunuyor. Nitelikli bir oyun için Android sisteme sahip telefon veya tablette pubg mobile lite tercih ediliyor.

Pubg Mobile Aparat

Nişan almak ve ateş etmek için geliştirilen aparatlar mobil pubg keyfini tamamlıyor. Bu aparatlar telefon ve tabletten oynanan oyuna, konsol konforu veriyor. Kullanışlı bir aparat olup, keyifli oyun deneyimi sunuyor. Evde, iş yerinde, okulda, trafikte kısacası her yerde mobil cihazdan sisteme bağlanıp, aparat sayesinde de konforlu bir şekilde oyun oynayabilirsiniz. Bunun için yapılması gereken tek şey, pubg mobile aparatını telefona yerleştirip ateş ve tetik ayarını yapmaktır.

Pubg Mobile Nasıl Kurulur?

IOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar için App Store'da, Android işletim sistemine sahip cihazlar için de Play Store'da pubg mobile uygulaması bulunuyor. Her iki işletim sistemide akıllı telefon ve tablet, oyunu pc sürümündeki mekaniklerle kullanabiliyor.
  • Pubg mobil kurulumu ve oyunu için yapılması gerekenler şu şekildedir;
  • Güncel mobil sürüm indirilir.
  • Karakter seçimi ve isimlendirmesi yapılır.
  • Daha sonra oyuna dahil olunur.
Mobil pubg'de sol tarafta karakteri yönlendiren, sağ tarafında ise silahı yönlendiren tuşlar bulunuyor. Bu tuşlar yardımıyla mücadele sağlanıyor. Tercihe göre pubg mobil aparat da kullanılabilir.

Pubg Mobil Taktikleri

Takım oyunlarında alan daralıp, oyuncu sayısı azalınca heyecan daha da artmaktadır. Bu saatten sonra galip gelmek için saldırıdan önce savunmaya dikkat edilmelidir. Alan daraldıkça oyuncular mavi dairenin kenarlarına konumlanır. Bunu bilerek hareket etmekte yarar var. Saldırganca davranmak yerine çatışmaları sükunetle ve akıllıca yönetmek gerekiyor. Mermi, bomba gibi envabterlere oyun sonuna kadar sahip çıkmak son derece önemlidir.