DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:04

Pubg Mobile İzleme Sınırı Aşıldı Hatası

Dünya üzerinde milyonları aşkın oyuncuya sahip olan ve kitlesi her geçen gün artan Pubg Mobile, oyuna bir güncelleme ile birlikte oyuncuların çok fazla oyun başında kalmasını istemiyor. Bunun sebebi oyuncuların sağlını mı düşündükleri ya da sunucularında bazı sıkıntıların olması mı bilinmiyor. Eğer ki bu oyunu kişi 5 saat veya üzeri bir süre boyunca oyun üzerinde aktif bulunursa bu sinir bozucu hata ile karşılaşmaktadır. Belki de oyunun en eğlenceli kısmında bu hatayı almak oyuncuların sinirini bozmakta. Fakat hemen sinirlenmeyin çünkü bunun da her hatanın bir çözümü olduğu bir çözümü bulunmakta. Emülatör üzerinden oynayan oyuncular için sorunun çözümü gayet basittir.

İzleme Sınırı Aşıldı Hatası Emülatör Üzerinden Nasıl Çözülür?

Çözmesi basit olan pubg mobile ı̇zleme sınırı aşıldı hatası çözümü aşağıda ki şekildedir;

• Bu hatayı aldığınız an oyunu kapatınız veya zaten almış biri olarak oyunun tamamen kapandığından emin olunuz ve görev yöneticisini kullanarak bundan emin olunuz,

• Oyunun tamamen kapattığımıza göre hatayı çözmeye başlayabiliriz, öncelikle "Bilgisayarım" sekmesine giriş yapınız,

• “C: > Users > [-bu kısımda adınız yazmalı-] AppData > Local > TslGame > Saved > Config > WindowsNoEditor” yolunu izleyerek istediğimiz ayar dosyasına ulaşınız,

• Bulunduğunuz sekme üzerinde "GamerUserSettings.ini" adlı bir dosya görmeniz gerekmektedir. Yapmanız gereken sadece tek bir şey vardır, o da bu dosyayı tamamen silmektir.

• Üzerinde bulunduğumuz sekmede bu dosyayı tamamen sildiğiniz taktirde izleme sınırı aşıldı hatasını da ·almamaya başlayacaksınız ve oyunu istediğiniz kadar oynayabileceksiniz.

• Eğer ki pubg oyununu Steam adlı mağaza üzerinden satın almış bir şekilde oynuyor iseniz, yukarıda anlatmış olduğumuz ayarlar gene geçerli olacaktır.

Kısaca özet geçecek olursak Payer Unknown BattleGrounds adlı oyunun yapımcı şirketi oyuncularını düşünerek ya da kendini düşünerek böyle bir ayarı oyun getirdi. Fakat bu ayarın oyuncuları kesmeyeceğini onlarda biliyordur. Böyle düşünülmüş bir ayarı çok basit bir yol ile sadece tek bir dosyayı silerek bu hatayı tamamen yok edebilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz gene de oyunları bu kadar süre boyunca oynamamanız gerektiğidir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER