DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:00

PUBG Mobile Kontrol Ayarları Nasıl Yapılır?

Pubg mobile kontrol ayarları nasıl yapılır? Sorusu PUBG oyununu oynayan kişilerin merak konusudur. Oyun oynayan kişiler, oyundan üst seviyede memnuniyet kazanabilmesi için her türlü ayarın yapılması gerekir. Bu oyunu mobil olarak oynayan kişilerin bu ayarı yapması çok kolaydır. Bunun için gerekli adımların yerine getirilmesi gerekir.

Mobile kontrol ayarları şu şekilde yapılmalıdır;

• İlk olarak PUBG oyununun açılması gerekir.

• Oyunu açtıktan sonra ayarlar kısmına girilir.

• Sağ taraftan kontroller kısmına girilmelidir.

• Sol tarafta bulunan özelleştir kısmına girilir.

Buradan istenilen ayar yapılabilir. Oyun oynarken kullanılacak olan tuşun konumu tüm seçenekler oyuncunun isteğine göre değiştirilebilir.

PUBG Mobile Kontrol Ayarları Yapılmazsa Neler Olur?

Telefonda da oynanabilme imkânı bulunan PUBG oyununun ayarlarının yapılması çok önemlidir. Oyunda seviye atlanabilmesinin yanı sıra, oyun içi performansta bu ayarlardan etkilenilir. Oyunda hassasiyet çok önemli bir konudur. Parmakla kontrol edildiği için bu hassasiyet de ayarlanabilir. Bu sayede oyun içindeki verimde düzenlenebilir. Oyun ayarları yapılmadığı sürece, oyun çok sıkıcı bir hal alabilir.

PUBG Mobile Kontrol Ayarlarının Yapılmaması Oyun İçerisinde Yükselmeyi Engeller Mi?

PUBG mobile kontrol ayarlarının yapılmaması oyun içerisindeki seviyeler içinde önemlidir. Ayarları yapmayan kişiler, bronz küme üstüne çıkamaz. Bunun yanı sıra nişan alırken çok hareketli olunduğu için, oyundan tat da alınamaz. Keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isteyenler mutlaka ayarlarını düzenlemelidir.

PUBG Mobile Kontrol Ayarları Bozulursa Ne Yapılmalıdır?

Bazı durumlarda PUBG mobile kontrol ayarları bozulabilir. Bu gibi durumlarda ise, ayarların yeniden yapılması gerekir. PUBG oyununun ayarlarının yapmayan kişiler rakipleri tarafından sürekli vurulabilir. Bu da çok sık olursa can sıkıcı olabilir. Bu nedenle bozulan ayarlarda mutlaka gereken haline göre ayarlanmalıdır. PUBG üzerinde otomatik bir ayar vardır. Bu ayar oyundan keyif alınmasını engelleyebilir. Oyun oynayan kişiler kendi isteklerine göre hassasiyet kontrolü yapabilir. Hassasiyet ayarları da tıpkı kontrol ayarları kadar önemlidir. Oyunun daha verimli olmasını isteyenler mutlaka bu ayarları telefonlarına yapmalıdır. Ayarları yapan kişiler, rakiplerine karşı daha eğlenceli bir oyun oynayabilirler.