DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:36

Pubg Mobile Pc

PUBG Mobile Pc, 2018 yılında Çin ve Güney Kore ortak yapımı olarak oyun dünyasına adım atmıştır. Oyun severlerin ilgisini çekmeyi başaran PUBG Mobile, FPS yani first person shooter türündedir. Birinci şahıs nişancı olarak adlandırılabilecek oyun, tek kişi ya da takım halinde oynanmaktadır.

Pubg Mobile Pc Nasıl Oynanır?

Tüm oyuncular oyuna bir uçakta başlamaktadır. 100 kişi uçaktan dilediği zaman haritanın istediği bölümüne paraşütle atlamaktadır. Oyuncular yere ulaştığında, üzerinde kıyafet, silah gibi herhangi bir teçhizat bulunmamaktadır. Haritada yer alan evler, fabrikalar gibi kapalı mekanlarda çok çeşitli ekipmanlar bulunmaktadır ve oyuncular bu ekipmanları toplayarak hayatta kalmaya çalışmaktadır. Oyun haritası belirli süre aralıkları ile daraltılmakta ve en sonunda herkesin birbirini görebileceği küçük bir alana dönüşmektedir. Dolayısıyla oyuncular harita daraldıkça birbirleri ile karşılaşarak, çatışmaya girmek zorunda kalmaktadır. Harita en dar seviyesine geldiğinde oyunda kalan son kişi oyunun kazananı olmaktadır.

Pubg Mobile Pc Oyun Silah ve Teçhizatları

Oyunda küçük silah ve makineli tüfek tarzında silah çeşitleri, el bombası çeşitleri, ilk yardım kiti, kask, kıyafetlerin yanı sıra küçük ve büyük taşıtlar da bulunmaktadır. Oyuncular belirli limitler dahilinde bu silahları yerden toplayabilmektedir.

Pubg Mobile Pc Gereksinimleri Nelerdir?

Pubg Mobile Pc oynamak isteyen oyun severlerin bilgisayarında bazı özelliklerin olması gerekmektedir.

Bunlar;

• İntel Core İ3 / Amd Ryzen 5 2600 ya da eşdeğer işlemci,

• Windows 7, 8 ve 10 işletim sistemi,

• 120 GB ve üzeri sabit disk,

• 8 GB ve üzeri ram bellek olarak söylenmektedir.

Bazı özellikler daha düşük olarak da çalışmaktadır ancak ideal pc gereksinimleri bu seviyededir. Örneğin; 4 GB ram belleğe sahip bir bilgisayar da PUBG Mobile çalıştırmaktadır ancak tam anlamıyla verim alınamamaktadır.