DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:01

PUBG Mobile Premium Sandık Kalktı Mı?

PUBG Mobile oyunu bir harita üzerinde oyunculara verilen görevlerin yerine getirilmesi üzerine dayalı hayatta kalma oyunudur. Oyun içi pek çok ödül bulunur ve bunlardan bir tanesi de premium sandıktır. Ancak bu sandık oyun için para birimi olan UC üzerinden satın alınabilir. Kimi zaman da oyun dışı aktivitelere katılan kişilere verilir. PUBG Mobile Premium sandık kalktı mı sorusuna yanıt arayanlar aynı zamanda premium sandığın ne zaman oyuna dahil olacağının da cevabını arar.

PUBG Mobile Premium Sandık Ne Zaman Gelecek?

Premium sandık oyun içerisindeki ögeleri barındıran ve bir çok oyuncuya avantaj yakalama imkanı veren bir sandıktır. Bu sandığın oyun içerisine yeniden ne zaman dahil olacağını merak edenler için, 25 Aralık tarihi itibari ile kullanıma açılmıştır. Yeni güncellemeyi aktif eden tüm oyuncular premium sandığa erişim sağlayabilir.

PUBG Mobile Premium Sandık Ödülleri

Oyun içerisinde birçok farklı öge bulunur. Bunların her biri oyuncunun hayatta kalmasına yardımcı olacak ürünlerdir. Premium sandık içerisinden de çıkabilecek bu ögeler oyuncular tarafından büyük bir rağbet görür.

Premium sandık ödülleri;

• Mühimmatlar

• Yeni kostümler

• Silahlar

• Zırhlar

• Silah kaplamaları şeklinde sıralanabilir.

Oyun içi satın alım işlemi ile de bu ögelere sahip olabilmek mümkündür. Bunun yanı sıra, oyunda verilen görevlerin yerine getirilmesi ve karşıdaki düşmanın öldürülmesi sonucu da pek çok ödül elde edilebilir.

PUBG Mobile Premium Sandık Kuponunu Kullanma

PUBG Mobile oyununa Aralık ayında gelen yeni güncelleme ile beraber premium sandığa erişim sağlayabilmek mümkün hale gelmiştir. Bu sandığın kuponunu kullanabilmek için öncelikle envanter kısmından kupon seçimi yapılmalıdır. Premium sandığın seçilmesi ile beraber içinden çıkacak olan ödüllerle öge kullanımı yapılabilir. PUBG Mobile oyununun 17. sezonu Ocak ayı itibari ile oyuncularla buluşacaktır. Yeni güncellemeler, yeni etkinlikler ve birçok yeni donanım işe birlikte yeni yılda da dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alması beklenir. PUBG Mobile oyunuyla ilgili tüm bilgilere erişim sağlamak için Dostgame web sitesi ziyaret edilebilir. Premium sandık bilgileri de sitede yer alır.