DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:03

Pubg Mobile Sezon 18 Tarihi ve Detayları

Pubg 2017 yılında Çin'li, ünlü oyun yapımcısı Bluehole tarafından üretilen videolu oyundur. Oyun içeriği hayatta kalmayı başarabilmektir. Belirli sayıdaki savaşan oyuncular arasında kim en son hayatta kalmayı başarırsa oyunda hayatta kalan oyuncu ya da takım kazanmaktadır. 87 TL karşılığında alınan oyunun büyük bir oyuncu kitlesi vardır. Pubg oyunu sürekli güncellemeleri sayesinde oyuncularına yenilikçi bir savaş ortamı sunmaktadır. 17. sezonun sonuna gelmek üzere olan pubg, 17 sezonu arkada bırakmıştır. Hedef kitlesini sürekli artıran oyunda yeni sezon heyecanı başladı. Yeni sezonun gelmesini bekleyen oyuncular beklentilerini karşılayacak bir güncelleme olmasını umut ediyor.

Pubg Mobile Kaçıncı Sezonda?

Pubg mobile 17. sezonun sonuna gelmektedir. Tüm oyuncularda 18. sezon merakı başlamış bulunmaktadır. Dört gözle 18. sezon yeniliklerini beklemektedirler. Gelin hep beraber Pubg Mobile Sezon 18 Tarihi ve Detayları hakkındaki bilgilere göz atalım.

Pubg Mobile Sezon 18 Tarih Bilgisi

Konuyla ilgili birçok açıklama bulunmaktadır. İnternet sitelerinde 18. sezon hakkında olan açıklamalar oyuncuların kafasında karmaşıklığa yol açmaktadır. Açıklamaların fazlalığı nedeniyle oyuncular net bir bilgi edinememektedirler. 18. sezonun ne zaman açılacağı hakkında resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Fakat 17. sezonun 21 Mart 2021 tarihinde bitmesi açıklanmıştır.

17. sezonun 21 Mart 2021 tarihinde bitmesinin ardında açılması beklenmektedir. 21 Mart 2021 tarihini oyuncular heyecanla beklemektedir. 17. sezon güç temasıyla gündeme oturmuştu. 17. sezonda galaksi gündemdeydi. Galakside kullanılabilecek silahlar, galaksi anahtarlık, galaksi kıyafetleri bulunmaktaydı. 18. sezonda da aynı kalitede bir güncellenme beklenmektedir.

Pubg Mobile Sezon 18 Detayları

Oyuncular tarafından yenilik beklentileri fazladır.

Bunları sıralayacak olursak;

• Silah değişiklikleri

• Haritadaki yerlerde değişiklik

• Kostümlerde değişiklik

• Kaplamalarda değişiklik

• Zorlu mücadele

Oyuncular tarafından 18. sezonda beklenen yenilikler arasındadır. Offline ve online oyunların efsanesi haline gelen oyun 18. sezonda popülerliğini koruması bekleniyor. Sürekli güncellenen oyun 18. sezon güncellemesiyle dinamikliğini koruyacak gibi görünüyor. 18. sezon güncellemesi ile oyuncuları zorlu bir mücadele bekleyeceği tahmin ediliyor. 18. sezonda royale pass ödülleri oyuncuları şaşırtacak gibi. Kostümler ve silahlara gelen yenilikler oyuncuların heyecanlarını bastıracak nitelikte olması bekleniyor.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER