DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:35

Pubg Mobile Yeni Güncelleme Ne Zaman Gelecek

Pubg özellikle son dönemde oldukça popüler bir oyun haline gelen, genç yaşlı demeden tüm dünyayı sarsmış olan bir oyun haline gelmiştir. Açıkçası pubg oyununu en kötü ihtimalle duymayan kalmamıştır desek yanılmış olmayız.

Hakkında türlü türlü yazılar yazılan, videolar çekilen bir oyun haline gelmiş olmasının nedenini çözümlemek bizim işimiz değil ama bu akıma kapılmaktan geri duracakta değiliz. Bu yazımızda sizlere pubg mobile yeni güncelleme ne zaman gelecek sorusu için cevap vermeye çalışacağız.

Pubg Mobil Kimlere Yönelik Bir Oyundur?

• Özellikle ergenlik çağındaki çocuklar için yapılmış olduğunu düşünebiliriz. •

Ayrıca stres atmak isteyen, tüm gün iş yerinde zihnen ve fiziken yorulmuş olan çalışanlara da yönelik bir oyun olarakta durmaktadır.

• Ve de esasen erkekler için tasarlanmış bir oyun olduğunu söylemekte yanlış olmaz. Fakat bu oyunu oynayan kadın sayısı da azımsanmayacak kadar çoktur.

Şimdi de yazımızın asıl konusu olan pubg mobile yeni güncelleme ne zaman gelecek sorusuna bir cevap vermeye çalışacağız.

Pubg Mobile Yeni Güncelleme Ne Zaman Gelecek?

En son 14 Eylül tarihinde 1.6 sürümü ile güncellenen pubg mobil için yeni bir sürüm bilgilendirmesi yapılmadı. Tahminen yakın zamanda 1.8 sürümü ile güncellenecek olan oyunun severleri merakla yeni sürümü beklemekteler ve bu bekleyişte de haksız sayılmazlar.

Teknoloji ile birlikte hayatımıza giren bu oyunlar belki de teknolojinin ilerlemesinin en güzel yanlarından biridir. Zihin yorgunluğunu atıp kendini dünyadan soyutlamak isteyenler için güzel zamanlar yaşatacağı kesin bir oyun olan pubg mobil ile de bunu görebiliyoruz öyle değil mi? Yeni güncellemeler ile birlikte en mükemmele ulaşmaya bir adım daha yaklaştığımız ise kesin.

Pubg mobile yeni güncelleme ne zaman gelecek sorusuna yanıt aramaya çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Bir dahaki yazımızda görüşmek üzere.