DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:02

PUBG: New State iOS ve Android için Duyuruldu!

Battle Royale oyunları arasında en popüler hale gelen ve milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PUBG Mobile'in yeni versiyonu için geliştiricilerden geçtiğimiz günlerde bir duyuru geldi. PUBG: New State iOS ve Android için duyuruldu başlığı altında yayınlanan yazıda Dostgame web sitesinde yeni özelliklere ilişkin pek çok bilgilendirme oyuncularla paylaşıldı. Krafon Inc. firması tarafından yapılan açıklamalar sonrası oyun dünyasında heyecanlı bir bekleyişe geçildi.

PUBG: New State Ön Kayıtları

PUBG oyununun yeni versiyonu olan New State için ön kayıtlar App Store ve Google Play Store üzerinden başlatıldı. Mobil cihazların sınırlarını grafiksel açıdan zorlaması beklenen PUBG: New State içerisinde kullanılacak olan Global Illumination teknoloji sayesinde daha stabilize edilmiş bir oyun, kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Google Play Store üzerinden Android kullanıcıları için ön kayıt alımına başlayan oyun henüz iOS için bu işleme başlamadı. En kısa sürede Apple kullanıcılarının da ön kayıtlara başvuru yapabilmeleri bekleniyor.

PUBG: New State Gerçekçi Grafikler

PUBG: New State oyununda kullanıcıların deneyimleyeceği en önemli özellik bu zamana kadar mobil cihazlarda çok fazla yer almayan gerçekçi grafikler. Global Illumination teknolojisinin yer verildiği yeni PUBG oyununda, benzersiz bir grafik tasarımı söz konusu. Yeni nesil gerçekçi grafikleri ile Battle Royale oyunlarına farklı bir bakış açısı getircek olan PUBG: New State, kısa sürede kullanıma hazır hale getirilecek.

PUBG: New State Genişletilmiş Evren

PUBG oyununun temeli bir harita üzerinde gerçekleşmesine dayanır. Bu harita her güncellemede yeni eklentiler ile birlikte genişletilir. PUBG: New State ile birlikte bu zamana kadarki en büyük harita genişletmesi beklenmekte.

Yeni güncelleme ile beraber;

• 2051 yılında geçen ve anarşinin hüküm sürdüğü bir evren

• Hayatta kalabilmek için yeni teknolojilerin ve taktiklerin bulunması

• Dronlar ve savaş yuvarlanması ile yeni ekipmanların keyfini çıkarma

• Çeşitli taşıtlarla birlikte 8x8'lik devasa büyük bir alanda araziyi keşfe çıkma gibi birçok özellik yer alacak. PUBG: New State oyunu Android ve iOS kullanıcıları için belirtilen tarih itibari ile mağazadan indirilmeye hazır hale gelecek.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER