DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:46

PUBG New State Ne Zaman Çıkacak?

PUBG new state ne zaman çıkacağı oyun oynayan kişiler tarafından oldukça merak edilen bir konudur. Dünyanın her bir köşesinde ilgiyle oynanan ve takip edilen PUBG Mobile yeni sürümüyle geri dönüş yapacaktır. Gelişmesi için çalışan ekipler son çalışmalarını yapmaktadır. Geliştirici ekiplerin belirttiğine göre PUBG Mobile’nin yepyeni grafikleri olacağı açıklanmıştır. Ne zaman çıkacağı konusuna da değinelim.

PUBG New State Çıkış Zamanı?

Geliştirici ekibin bildirdiğine göre PUBG New State net olarak 2051 yılı itibariyle hizmete sunulacaktır. Bu tarihle birlikte oyun içinde yepyeni teknolojiye sahip silahlar ile yepyeni araçlara sahip olunacağı anlamına gelmektedir. New State, bambaşka bir harita ile oyuncularıyla buluşacaktır. Oyun insanlara benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Bunların yanı sıra oyun temel anlamda aynı mantık ile ilerleyecektir. 100 birbirinden farklı oyuncu harita üzerinde kozlarını paylaşmaktadır.

PUBG 2 Emülatörde Olacak Mı?

Pubg 2 diğer bir ismi ile PUBG New State pc üzerinden emülatör olarak yayınlama yapılmayacaktır.

PUBG: New State, Appstore ve Google Play Store’da Mı İndirilecek?

PUBG New State yeni versiyonu ile iOS ve google play store ile indirimi sağlanacaktır. Fakat şu an sadece Android cihazı bulunan kullanıcılar oyuna ön kayıt oluşturabilmektedir. İOS kullanıcıları için geliştirici ekip çalışmaların kısa sürede biteceğini bildirmektedir.

PUBG New State Tanıtımı Yayınlandı

New State oyunu içerisinde 100 yarışmacı birbiri ile karşı karşıya gelerek ve birbirinden farklı silahları kullanarak yalnızca bir oyuncu veyahut takım hayatta kalacaktır. Sürekli küçülme halinde olan Mavi Alan doğrultusunda oyuncuların üstünlük sağlayabilmek amacı ile silahlar, kullanılabilir eşyalar ve araçlar bulması gerekmektedir. Bu hesaplaşmada yalnızca en güçlü oyuncular hayatta kalan unvanına hak sahibi olmaktadır.

Oyunun bazı ana özellikleri şunlardır:

• Mobil Oyunların Sınırlarını Fazlasıyla Zorlayan Ultra Gerçekçi Yapıda Grafikler

• Eşsiz grafikleri, global ıllumination teknolojisi aracılığı ile mobil oyunlardaki standardı aşmaktadır.

• Mobil oyunlara geliş olan devasa bir grafik yapısı ile oyunun tadına varmaktasınız.

• Yeni nesil grafikler aracılığı ile oyun

Gerçekçi ve Dinamik Şekilde Silah Oynanması

Mobil oyuna birebir özel olarak optimize hale getirilmiş gerçek yapıya sahip silah oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Birbirinden farklı silahlarda uzmanlık kazanabilir ve silah özelleştirilmesi ile kişiselleştirme yapabilirsiniz.

Yeni Nesile Özel Hayatta Kalma Durumu

Savaş yuvarlanması, dronlar ile çeşit çeşit araç ve özelliklerin tadını çıkarabilirsiniz. Çeşit çeşit araçlar ile 8x8 km devasa bir şekle sahip açık dünyaların keşfini yapabilirsiniz. Daha fazla sürükleyiciliği ile bir battle royale deneyimini ve oyun esnasında savaşı kendi aleyhinize çevirebilmek için farklı türde silahları kullanabilirsiniz.

Genişletilmiş PUBG Evreni Olma

Doğal türdeki oyunun üzerinden uzun zaman geçti. Şimdi ise sayısız tarafların birbiri ile savaş halinde olduğu 2051 yılında, anarşinin hüküm süreceği bir alanda bulunacağız. Yaşamak için yepyeni taktikler ile teknolojilerin kullanılması gereken başa baş mücadele, yeni bir savaş alanı oluşturmaktadır. New State için bulunan bazı özellikleri sizler için sıraladık. Geliştirici ekip bizzat bunları bize aktararak 2051 yılında nasıl bir oyun ile karşı karşıya geleceğimizi bizlere bildirmiştir.