DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:42

Pubg Oyuncularını Yakından İlgilendiren Gelişme

Pubg oyunu, çeşitli dönemlerde düzenlenen turnuvalarıyla oyun dünyasında tüm dikkatleri üzerine çekebiliyor. Birçok oyun şirketi tarafından desteklenen bu turnuvalarda oyun severler hem takımları ve hem de kişisel olarak kendileri adına mücadele edebiliyorlar. Video oyun şirketlerinden biri olan Krafton, turnuvalara destek veren en önemli kuruluş olarak öne çıkıyor. Bu firma tarafından yapılan açıklamaya göre Pick’Em Challenge, Pubg turnuvası etkinliği kapsamında tekrar organize edilecek. Yaklaşık 3,5 milyon dolarlık ödül havuzu bulunan Pubg Global Invitational.S festivali etkinliğinde Pubg takımları ve oyuncuları yine bir araya gelebilecek.

Oylama Kuponları Kazanma

Oyun severlerin en beğendiği etkinliklerden biri olan Pubg Global Invitational.S festivali süresince oyuncular istedikleri şekilde çeşitli e spor müsabakalarını izleyebilecekler. Buna ek olarak isterlerse oyun içi bazı özel eşyaları da satın alabilecekler. Tüm bunları yapmaları halinde işlerine yarayacak bazı oylama kuponlarını kolayca kazanabilecekler. Bu kuponlar aracılığıyla Pubg Global Invitational.S’in kazananlarına dair bir tahminde bulunabilecekler. Eğer kazananlar doğru şekilde tahmin edilirse bu kişiler E spor puanları ile ödüllendirilecekler. Bu puanları elde etmenin en önemli avantajı, oyun için özel bazı eşyaların elde edilmesine olanak sağlayabilmesidir.

PGI.S Pick’Em Challenge ve Üç Oyun Kuralı

PGI.S Pick’Em Challenge etkinliği süresince oyuncular 3 farklı oyuna dahil olarak birtakım puanlar kazanma şansına sahip olacaklar. İlk oyunda yapılması gereken 8 hafta sürecek finalin kazanan ilk 4 takımının tahmin edilmesidir. İkinci seçenekte ise tahminler tek ve çift haftalar baz alınarak yapılacak. Tek sayılı haftalarda en yüksek skoru puanına ulaşanların doğru tahmin edilmesi gerekiyor. Bu başarılırsa 200 bin E spor puanı kazanılabiliyor. Çift puanlı haftalarda ise finallerde tavuk yemeği kazanan oyuncuların doğru biçimde tahminin yapılması gerekiyor. Bu tahmin de 25 bin E spor puanı kazanılmasına olanak veriyor. Son üçüncü oyun seçeneğinde ise hayatta kalma turnuvası kapsamında kazananın doğru tahmin edilmesi gerekiyor. Bu tahminin ödülü ise 50 bin E spor puanıdır.

Turnuvaya Katılacak Ülkeler

Pubg oyunu için en büyük etkinliklerden biri olan PGI.S Pick’Em Challenge etkinliğine birçok farklı ülke ve takımları katılım sağlıyor.

• Çin Taipei takımı,

• Japonya ve Kore takımları,

• Latin Amerika ve Kuzey Amerika Takımları,

Bu güzel ve önemli etkinlik çerçevesinde bu ülkelerden gelen takımlar turnuva süresinde rekabeti yüksek bir mücadele içerisine girecekler.