DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:41

Pubg Oyununda Şekilli Nick Nasıl Yazılır?

PlayerUnknown’s Battlegrounds veya diğer ismiyle PUBG, tüm dünya üzerinde en fazla oynanmakta olan oyunlar içerisindedir. Çok oyuncuya sahip video oyunu PUBG’da oyuncuların ‘nick’ denilen takma isimleri kullanılmaktadır. Kullanıcı adı, basite indirgenemeyecek kadar önemli bir konumdadır.

Pubg Oyununda Nick Ne Anlama Gelmektedir?

Pubg oyunu içerisinde etkili bir profil oluşturmak isteyen oyuncuların oyunda yapması gerekli en önemli şey dikkat çeken ve özenli bir takma ada yani ‘nick’e sahip olmasıdır. Bu yüzden de profil düzenlemesi ve nick hazırlamak büyük önem arz etmektedir. Peki, nick nasıl oluşturulmalıdır?

PUBG’de Nasıl Nick oluşturulur?

Pubg içerisinde profil düzenleme ile nick hazırlama özelliklerini kullanabilmek için bir şekilli isim yazan araç ve web sitelerine ihtiyaç duyulmaktadır. Kendinize bir nick bulamadığınız takdirde oyun nickleri listesinden kendinize nick edinebilmekte veya nick oluşturabilmek için fikir geliştirebilmektesiniz. Şekilli nick aracını da kullanabilirsiniz. PUBG mobile özellikle mücadele kapsamlı oyundur. Oyunun amacı hayatta kalabilmek olsa da takımların birbiri ile uyumlu olması gerekmektedir. Bazı takımlar da kendilerine özel şekilleri bulunan nickler oluşturup kullanmaktadır. Bu hususta nick ekip ruhu olarak önemli bir unsur olabilmektedir. Yüksek soranda oyuncu kitlesi mevcut hayatta kalmaya yönelik PUBG oyununun dünyasında sahip olacağınız nick, profilinizde ki en önemli unsurdur. Oyun içerisinde etkili olabilmek istiyorsanız sadece harf veya rakamlardan oluşturulan bir nick yerine sembol ile şekilleri de içermekte olan bir formatta nick kullanımı size daha fazla yarar sağlayacaktır.

PUBG’de Nasıl Şekilli Nick Oluşturulur?

Web sitesinde şekilli nick oluşturulması için şekil ile sembol çeşitliliğinin fazla olduğu takma isim yazma araçları yer almaktadır. Bu araçlar yardımıyla birkaç hamle ile kısa zamanda göz alıcı nickler oluşturabilmektesiniz. Nick oluştururken faydalanmanız gereken aşamaları şöyle sıralayabiliriz:

• İlk olarak kafanızda tasarlamış olduğunuz, nickinizin oluşmasını istediğiniz nick tasarımını rakam olarak mı, harf olarak mı veya her ikisinin de kullanımının sağlanacağı bir nick mi olacağına karar vermelisiniz.

• Bu hususta bir diğer tavsiye kafanızda oluşan nick için bir kelime veya bir rakam tasarlayamadıysanız İngilizce oyun içerisindeki terimlerinden faydalanabilirsiniz.

• Oyun dünyası içinde popülerliği artmakta olan İngilizce terimlerde profilinize Türkçe veya yaratıcılık göstermeyen sade bir takma addan daha fazla geri dönüşüm alabilirsiniz.

Bu aşamalar doğrultusunda bahsi geçen araçlar ve bu işleme özel hazırlanan siteler aracılığı ile kullanmak istediğiniz şekilli takma isminizi site içerisinde istenilen alana yazıp basitçe kopyalama yapıp PUBG’de bulunmakta olan ID kartınıza yapıştırmalısınız. (Gün içerisinde sadece bir defa takma isminizi değiştirme hakkınızın bulunmaktadır.)