DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:41

Pubg Turnuvası Güney Kore'de Başlıyor

Pubg turnuvası güney kore'de başlıyor ve ödülü duyan oyuncular şaşkına uğradı. 32 tane küresel espor takımı olan Pubg oyuncuları, 3.5 milyon dolar tutarındaki ödül havuzundan kendi payını almak için Güney Kore'de buluşmaya hazırlanıyor.

Pubg Turnuvası Ne Zaman

Sıradaki Pubg espor turnuvası olan krafton, 5 şubat ve 28 mart tarihleri arasında tamamlanacak. Pubg Global Invıtatıopnals formatıyla alakalı ek ayrıntıları, oyun yöneticileri medyadan oyuncularına duyurdu.

Turnuvada Oynayacak Ekipler

Global Invıtatıopnals yani PGI,S turnuvasında 8 ayrı bölgeden ekip 8 hafta boyunca kazanmak için savaşacak.

• 7 Avrupa merkezli ekibi

• 4 Kore ekibi

• 2 Latin Amerikan ekibi

• 4 Kuzey Amerika ekibi

• 5 Güney Doğu Asya ekibi

• 2 Japon ekibi

• 2 Çin Taipei ekibi

• 6 Çin ekibi Toplam 32 ekip her hafta 3,5 milyon dolarlık ödülü kazanmak için yarışacak.

8 hafta içinde toplamda en çok kazanan takım şampiyon olarak ödüle hak kazanacak.

Sağlık ve Güvenlik Önlemleri

Yapılacak turnuvada sağlık ve güvenlik önlemleri için ekiplerin çoğu Güney Kore'nin Incheon kentinde bulunan Studio Paradise'ta çevrimdışı rekabetini sürdürecek. Fakat Çin, Çin Taipei ve Japonya takım ekipleri kendi bölgelerinde çevrimiçi mücadele edebilecek.

Turnuvada Derece Karar Maçları

32 takım 4 farklı gruba ayrılarak derece karar maçlarına katılacak. Hayatta kalmak için takımların gösterdiği performanslara bakılarak maçların ilk setteki yerleşmeleri yapılacak.

Turnuvada Haftalık Hayatta Kalma Maçları

Toplamda haftalık maç serileri 6 hafta sürecek. Hafta içi takımlar, hafta sonu hayatta kalma final maçlarına katılmaya hak kazanmak için savaşacak. Her hafta içi hayatta kalmayı kazanan takımlar otomatik olarak hafta sonu hayatta kalma finallerine geçerek sürekli bu şekilde seviye atlatarak ilerleyecek.

Turnuvada Haftalık Final Maçları

Haftalık finallerde hayatta kalmayı başaran 16 takım maç hakkı kazanacak. 16 takım içindeki en iyi puana sahip 4 takım puanlarına göre havuzdan ödülü almaya hak kazanacak. En yüksek puana sahip takım PGI,S şampiyonu olarak maçı bitirmiş olacak. Diğer finale giremeyen 16 takım bir sonraki haftada maç yapmak için yerlerini belirleyecek. Başka bir yerleştirme maçlarında savaşacak.